MEDIA

Σταμάτης Γαρδέλης: Δεν πρέπει να αντιδράμε βίαια, είμαι αδικαιολόγητος

Σταμάτης Γαρδέλης: Δεν πρέπει να αντιδράμε βίαια, είμαι αδικαιολόγητος

«Θα ήθελα να ξαναπαίξω στην τηλεόραση!», είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Γαρδέλης

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την πρόσφατη νοσηλεία του στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί.

«Είχα μία πολύ ευγενική επιτροπή, όπως και την προηγούμενη φορά. Την προηγούμενη φορά φέρθηκα αδέξια, έχασα την ψυχραιμία μου. Δεν πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα παρορμητικά να μας σκεπάζουν και να αντιδράμε λίγο βίαια, είμαι αδικαιολόγητος! Ελπίζω η υπόθεση να εξελιχθεί καλά», ανέφερε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Συνέχισε, προσθέτοντας: «Τα επιχειρήματα της επιτροπής ήταν άψογα, αν και δεν τα κατάλαβα, με όλα αυτά τα ενδοϋπηρεσιακά που λένε μεταξύ τους οι δασολόγοι».

Σχετικά με την πρόσφατη νοσηλεία του εξήγησε πως: «Χρειάστηκα να νοσηλευτώ, όχι επειδή έχασα τη δύναμή μου αλλά επειδή τη βρήκα και ζήτησα βοήθεια για κάτι που με οδηγούσε και με ξεπερνούσε. Υπήρχαν άνθρωποι που παρουσιάστηκαν ως φίλοι μου, αλλά δεν ήταν, το εκμεταλλεύτηκαν. Οι πραγματικοί μου φίλοι δεν φωνάξανε και την πραγματική φιλία δεν την φωνάζεις, όπως και την πραγματική φιλανθρωπία δεν την επιδεικνύεις. Η οικογένειά μου είναι πάντα δίπλα μου!».

«Το τηλέφωνο τις πιο πολλές φορές χτυπάει από δημοσιογράφους για συνεντεύξεις. Θα ήθελα να ξαναπαίξω στην τηλεόραση! Ελπίζω κάτι να γίνει. Νέος είμαι και η καριέρα είναι μπροστά μου. Ο καλός ηθοποιός στις συνεντεύξεις φαίνεται. Εγώ στα κοσμικά ήμουν λίγο αμελής και δεν έχω να παραπονιέμαι που το τηλέφωνο δεν χτυπάει», κατέληξε.