MEDIA

Survivor: Αντιδράσεις για την Ασημίνα που έχει να αγωνιστεί ένα μήνα - Πόσα λεφτά έχει βγάλει

Survivor: Αντιδράσεις για την Ασημίνα που έχει να αγωνιστεί ένα μήνα - Πόσα λεφτά έχει βγάλει

Survivor: Είναι πολλά τα λεφτά

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει εντός και εκτός Survivor το γεγονός ότι η Ασημίνα είναι τραυματίας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν αγωνίζεται στο παιχνίδι.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια. Ειδικότερα ο πρώην Μαχητής ανέφερε: «Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δε χάρηκαν με το ενδεχόμενο της επιστροφής μου, επειδή έχουν κλέψει κανόνες του παιχνιδιού.

Θα πρέπει να αναρωτηθεί όλος ο κόσμος, γιατί κυρίως η Ασημίνα δε θέλει εμένα μέσα στο παιχνίδι, τον Σχίζα και τον Μπάρτζη. Μετά από τις διακοπές που έχει κάνει στον Δομίνικο να μπει να παίξει και λίγο, γιατί διακοπές έκανε 1,5 μήνα - κοντά δύο. Τώρα τι survivor κάνει αυτή; Εγώ ξέρω ότι εγώ την πρώτη χρονιά έπαιζε με σπασμένο γόνατο και κομμένο δικέφαλο, με ράμματα έμπαινα μέσα.

Όλα τα παιδιά τραυματίες μπαίναμε και παίζαμε. Η Σταυρούλα μπαίνει και παίζει παρ' όλο που της λέει ο γιατρός να μην μπει. Το Survivor είναι Survivor. Άμα δε μπορείς, πας σπίτι σου, είναι απλά τα πράγματα».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ασημίνα αμείβεται, φέτος με 7.000 ευρώ την εβδομάδα άρα για τις 14 εβδομάδες που είναι μέσα στο παιχνίδι το ποσό που έχει συγκεντρώσει είναι 98.000 ευρώ!