MEDIA

Μαρίνα Σάττι στο Newsbomb.gr: «Θέλω να τα σπάσουμε με το Ζάρι»

Μαρίνα Σάττι στο Newsbomb.gr: «Θέλω να τα σπάσουμε με το Ζάρι»

Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision μιλά για τη συμμετοχήτης και τις προσδοκίες της…

Φιλική, ευγενική, έτοιμη να ζήσει την ωραιότερη επαγγελματική εμπειρία της ζωής της, η Μαρίνα Σάττι είναι ένα πλάσμα φωτογενές με άστρο και ταλέντο. Πριν από λίγες ώρες, σε μία συνάντηση με δημοσιογράφους, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όσα έχει στο μυαλό της για τη φετινή διοργάνωση της Eurovision.

Με την πιο δυνατή ομάδα στο πλευρό της, ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Μάλμε και βάζει στόχο «Να τα σπάσουμε με το “Ζάρι” και να πούμε “τι έκανε η Ελλάδα”»… «Δεν έχω άγχος τώρα, εκεί όμως μπορεί να έχω! Κάνουμε πρόβες, η χορογραφία έχει στηθεί και από σήμερα ξεκινάμε με ήχο. Μάς απασχολούν πράγματα ακόμα… Πάντα άλλωστε σκέφτομαι τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε», αποκάλυψε η ίδια στο Newsbomb.gr.

«Πρώτη φορά ζω όλο αυτό, δεν μπορώ να συγκρίνω με προηγούμενες χρονιές… Όμως έχω στο μυαλό μου ότι η Eurovision δεν είναι ένας απλός διαγωνισμός. Η παρουσίαση γίνεται ζωντανά στη σκηνή, φτάνει στο μάτι του κόσμου μέσα από μία κάμερα, είχα στο μυαλό μου λοιπόν ότι όλο αυτό πρέπει να χορογραφηθεί και να κρατήσει το ενδιαφέρον. Το διαφορετικό στοιχείο, όπως ο ζουρνάς, πάντα αρέσει στον κόσμο. Το κοινό καταλαβαίνει όταν τολμάς, παρά τις τάσεις και τη μόδα που επικρατεί… Όταν τολμάς να κάνεις αυτό που είσαι, εκτιμάται. Ήθελα από την αρχή ελληνικό στίχο, ελληνική επιρροή. Αυτό θέλω να πετύχω στη σκηνή, ερχόμαστε από την Ελλάδα φέρνουμε κάτι παραδοσιακό αλλά μπορούμε να είμαστε και μοντέρνοι και ανταγωνιστικοί», τόνισε προσθέτοντας ότι θέλει να δείξει μέρος από τον τόπο μας σε αυτό το μουσικό φεστιβάλ.

Η Μαρίνα Σάττι δεν μασά τα λόγια της, απαντώντας με αφοπλιστικό τρόπο στις κριτικές που δέχτηκε το κομμάτι: «Καλό είναι που ο καθένας έχει την άποψή του. Προτιμώ κάποιος να λατρεύει ή να μισεί το κομμάτι μου, παρά να είναι αυτό που λέμε “πέρασε και δεν ακούμπησε”. Το συγκεκριμένο τραγούδι έχει τα ρίσκα του, σίγουρα εμπεριέχει στοιχεία που το κοινό δεν είναι εξοικειωμένο να τα δεχτεί.

Μέχρι και η μαμά μου, την πρώτη φορά που το άκουσε, μού είπε ότι ξαφνιάστηκε… Από την επόμενη ημέρα άρχισε να μου λέει πόσο ξεχωριστή είμαι (γέλια)». Από τις υπόλοιπες συμμετοχές αποκάλυψε ότι ξεχωρίζει το κομμάτι της Ουκρανίας. «Αυτή τη μελωδία θα ήθελα να την έχω γράψει εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις