Η Γη της Ελιας: Φεύγουν Αγγελική Κιντώνη και Γιώργος Αγγελόπουλος - Μπαίνει ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Ο Στέφανος Μιχαήλ πρόκειται να εμφανιστεί στη σειρά και θα ενσαρκώσει τον Μιχάλη Χατζή στη σειρά η «Γη της Ελιάς»
Η Γη της Ελιας: Φεύγουν Αγγελική Κιντώνη και Γιώργος Αγγελόπουλος - Μπαίνει ο Θανάσης Βισκαδουράκης
2'

Αλλαγές και εκπλήξεις έρχονται στη «Γη της Ελιάς». Η Βάνα Δημητρίου και ο Ανδρέας Γεωργίου έχουν νέα σχέδια για τη σειρά του MEGA που καθηλώνει τους τηλεθεατές.

Δεν είναι τυχαίο πως όσο πλησιάζει το φινάλε του 3ου κύκλου στη σειρά «Γη της Ελιάς», η Αντωνία, πάνω σε μια στιγμή παραφροσύνης, μαχαιρώνει την Αλκμήνη. Η δεύτερη πέφτει νεκρή κι έτσι η Αγγελική Κιντώνη θα φύγει με σκληρό τρόπο από το σενάριο. Ο Ορέστης δεν αντέχει και παίρνει την απόφαση να αποχωρήσει από τη Μάνη. Έτσι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα βρεθεί στην επόμενη σεζόν ολοκληρώνοντας τη συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Μια από τις αφίξεις της επόμενης χρονιάς θα είναι Θανάσης Βισκαδουράκης που θα υποδυθεί έναν ιερέα, αλλά ο ρόλος του θα είναι απρόβλεπτος. Ο Στέφανο Μιχαήλ, ο οποίος δουλεύει συχνά με την dream team της μυθοπλασίας, πρόκειται να εμφανιστεί στη σειρά και θα ενσαρκώσει τον Μιχάλη Χατζή, συνεργάτη του Τζον, τον οποίο γνώρισε ο Ισίδωρος στην Αμερική.

Παράλληα, η Χάιδω αποφασίζει να γυρίσει στην ενεργό δράση και πηγαίνει ξανά στα χωράφια. Ο Στάθης ετοιμάζεται για την Αθήνα προκειμένου να είναι κοντά στην Ιουλία μιας και κοντοζυγώνει η γέννα. Όλη η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ τα ευχάριστα νέα μαθαίνουν κι ο Λυκούργος με τον Πότη. Ο Μάνος με τη Μαρίνα και την Αγγελική γυρίζουν σπίτι, ενώ ο Μάνος παλεύει να μειώσει τις αμφεταμίνες. Ο Αποστόλης ενημερώνει τον Κουράκο πως ο Πότης κι η Άννα ξανάρχισαν την σκοποβολή, γεγονός που τον κάνει έξαλλο. Η Χάιδω δίνει τα ρούχα του Φίλιππου στους απόρους και ξαναζεί το δράμα της.

Η Μαργαρίτα επιχειρεί να κάνει τον Μιλτιάδη να δει τη Θεοδώρα με άλλα μάτια, χωρίς όμως να ξέρει ποιος είναι ο διακαής του πόθος. Η Βασιλική πηγαίνει στην Αθήνα αυθημερόν για να γνωρίσει το καινούριο της αδελφάκι και, μαζί με την Αριάδνη, περνούν λίγο χρόνο στο πλευρό της Ιουλίας και του Στάθη. Ο Παρασκευάς, κόντρα στις πεποιθήσεις του, αναλαμβάνει αρχηγικό ρόλο στον πορτοκαλεώνα και οι εργάτες ανταποκρίνονται θετικά σε αυτό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή