Spoiler - Η Γη της Ελιάς: Έτσι πεθαίνει η Αλκμήνη στη σειρά

Η σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» θα καθηλώσει τις επόμενες εβδομάδες με τα επεισόδιά της
Spoiler - Η Γη της Ελιάς: Έτσι πεθαίνει η Αλκμήνη στη σειρά
2'

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της σεζόν μπορεί να έχει ξεκινήσει, όμως οι εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» του MEGA θα είναι καθηλωτικές.

Η Μαρίνα τονίζει στον Μάνο πως οι αμφεταμίνες τον έχουν κάνει πολύ νευρικό και απαιτεί να ζητήσει συγγνώμη από την Αμαλία. Ο Παρασκευάς αρραβωνιάζεται επίσημα την Ειρήνη, ενώ η Ασπασία ζητάει από τον Δημοσθένη να γίνει πιο «σφιχτός» σε σχέση με τα οικονομικά απέναντι στην κόρη τους. Ο Πότης και η Άννα ενδίδουν στον εκβιασμό της Χρυσούλας και της δίνουν τα χρήματα που συμφώνησαν. Ο Λυκούργος προτείνει στη Χάιδω να προσλάβουν έναν επιστάτη για να βοηθάει τη Βασιλική στη δουλειά. Η Κούλα βλέπει τον Κουράκο στον δρόμο και θεωρεί πως είναι ο καρμικός της έρωτας. Την ίδια ώρα, ο παππούς Άγγελος, το επόμενο θύμα της Κούλας, καταφθάνει στη Μάνη με σκοπό να την παντρευτεί. Η Αντωνία, πάνω σε μια στιγμή παραφροσύνης, μαχαιρώνει την Αλκμήνη.

Οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν την Αντωνία και την οδηγούν στο Αστυνομικό Τμήμα για τον φόνο της Αλκμήνης. Ο Κουράκος την ανακρίνει κι εκείνη παραδέχεται αμέσως την ενοχή της. Το καινούργιο «θύμα» της Κούλας κλέβει τις εντυπώσεις, η Αρετή και η Ασπασία είναι ενθουσιασμένες με τον 82χρονο άνδρα. Η Χρυσούλα πηγαίνει στην τράπεζα για να καταθέσει τα μετρητά που πήρε από την Αννα και τον Πότη κι εκείνη την ώρα ένας ληστής τής αρπάζει την τσάντα με τα χρήματα. Η Βασιλική ρωτάει τον Μιλτιάδη αν του αρέσει η Θεοδώρα και η απάντησή του της δίνει ένα τελείως διαφορετικό μήνυμα. Οι τύψεις τρώνε την Ισμήνη, η οποία πιστεύει ότι έπρεπε να σώσει την Αλκμήνη, καθώς είχε δείγματα ότι η Αντωνία είχε υπερβεί τα όρια στο παρελθόν. Μετά τα γεγονότα, ο Ορέστης παίρνει μια σοβαρή απόφαση που αφήνει τον Γιώργη άφωνο… Η Αγγελική συνεχίζει να αισθάνεται πόνο στην κοιλιά, αλλά ο Μάνος δεν την πιστεύει και, τελικά, η μικρή χάνει τις αισθήσεις της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή