Αλέξης Παππάς – Έλενα Αϊβαλή: Χώρισαν μετά από 1,5 χρόνο σχέσης

Παρελθόν αποτελεί η σχέση του Αλέξη Παππά και της φωτογράφου Έλενας Αϊβαλή αφού το ζευγάρι μετά από περίπου 1,5 χρόνο σχέσης αποφάσισε να χωρίσει

Αλέξης Παππάς – Έλενα Αϊβαλή: Χώρισαν μετά από 1,5 χρόνο σχέσης
1'

Ο Αλέξης Παππάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!» αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, και το χωρισμό του από την Ελένη Αϊβαλή.

«Νομίζω ότι όποιος δεν έχει κάνει τρελά πράγματα δεν έχει βιώσει το συναίσθημα του έρωτα», ανέφερε αρχικά ο πρώην παίκτης Survivor.

Σε ερώτηση για το αν είναι σε σχέση με τη φωτογράφο Ελένη Αϊβαλή ο Αλέξης Παππάς ανέφερε: «Όχι, δεν είμαι. Δεν θέλω να σχολιάσω όμως κάτι παραπάνω. Ας το αφήσουμε εδώ».

«Έχεις ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή σου;», τον ρώτησε η δημοσιογράφος με εκείνον να απαντά: «Όχι πάρα πολλές. Ο έρωτας και η αγάπη είναι έννοιες που ο καθένας τις εξηγεί με τον δικό του τρόπο. Για μένα η αγάπη έχει να κάνει με το πόσο σέβεσαι και πόσο ευγενικός είσαι με τον άλλο».

«Από εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχουν πολλά στοιχεία που κάνουν κάποιον να αισθάνεται αυτή τη μαγική συχνότητα μέσα του, η οποία τον κάνει να αναρωτιέται τι του συμβαίνει», συμπλήρωσε.

«Αυτό το «δεν ξέρω τι είναι αυτό» ίσως είναι η καλύτερη εξήγηση για το τι είναι η αγάπη. Και το «νιώθω ότι πετάω στα σύννεφα» ίσως είναι η κατάλληλη ερμηνεία για το τι είναι έρωτας», ανέφερε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή