Σάββας Πούμπουρας: «Παραλίγο να πεθάνω, ό,τι και να πω τώρα…» - Γιατί έκανε αυτή τη δήλωση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τον Σάββα Πούμπουρα και τον λόγο που προχώρησε σε αυτή τη δήλωση
1'

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τους λόγους που απέχει από τις συνεντεύξεις το τελευταίο διάστημα.

«Δεν θέλω να δίνω άλλες συνεντεύξεις, είναι αυτή η επιλογή μου, είμαι ok με αυτό και ζω υπέροχα με αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας.

Σε ερώτηση για το εάν ενδέχεται να τον δούμε σύντομα σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή: «Δεν ξέρω, ποιος ξέρει, μπορεί αύριο να πεθάνω. Παραλίγο να πεθάνω, δεν ξέρουμε. Ό,τι και να πω τώρα…» απάντησε ο Σάββας Πούμπουρας ο οποίος πριν από λίγους μήνες είχε ατύχημα με τη μηχανή του.

Μετά την προβολή των δηλώσεών του η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε για τον Σάββα Πούμπουρα: «Ενεπλάκη σε ένα τροχαίο σοβαρά, ευτυχώς ο άνθρωπος δεν έπαθε τίποτα».