Η Γη της Ελιάς spoiler: Ποιος σκότωσε τελικά την Αρετή;
Η επιτυχία της σειράς είναι αδιαμφισβήτητη, αφού εδώ και τέσσερις σεζόν σημειώνει υψηλά νούμερα στη βραδινή ζώνη του MEGA.
Η «Γη της ελιάς» έρχεται με πολλές ανατροπές στα επόμενα επεισόδια και τον θάνατο της Αρετής να πρωταγωνιστεί.
Ο Στάθης, έξαλλος πια από τα καμώματα της Αρετής, πηγαίνει στο σπίτι της και σχεδόν πιάνονται στα χέρια. Οταν το επόμενο πρωί η Κούλα επιστρέφει στο σπίτι, βρίσκει την Αρετή νεκρή.
Η Βασιλική καταρρακώνεται και νιώθει μεγάλες τύψεις γιατί δεν τα είχε βρει με τη μάνα της και τώρα δεν θα της δοθεί ποτέ αυτή η ευκαιρία. Παράλληλα, έπειτα από όλες τις καταθέσεις και από στοιχεία DNA, η Αστυνομία συλλαμβάνει τον Στάθη ως ύποπτο για τον φόνο της Αρετής. Ο αστυνόμος Ευθυμίου θεωρεί δεδομένη την ενοχή του, ενώ ο Κουράκος διατηρεί τις επιφυλάξεις του.
Ο Μιχάλης, όμως, μοιράζεται μία πληροφορία με τον αστυνόμο Ευθυμίου, που θα μπορούσε να αποβεί καθοριστική για την υπόθεση δολοφονίας της Αρετής.
Σύμφωνα με τα spoilers, ο Στάθης δεν είναι ο αληθινός ένοχος και το ενδιαφέρον για την αποκάλυψη είναι μεγάλο.