Αλλάζει η βραδινή ζώνη – Τι θα βλέπουμε μετά το τέλος των επιτυχημένων σειρών

Οι σειρές αποχαιρετούν το κοινό και οι επαναλήψεις επιστρέφουν ως πρωταγωνίστριες  

Αλλάζει η βραδινή ζώνη – Τι θα βλέπουμε μετά το τέλος των επιτυχημένων σειρών
GEORGE XANTHINAKIS

Την ερχόμενη εβδομάδα, σταδιακά, οι σειρές της βραδινής ζώνης [«Grand Hotel», «Τιμωρός», «Η Γη της ελιάς», «Παιχνίδια εκδίκησης»] θα ρίξουν αυλαία. Μόνο ο «Άγιος Έρωτας» του ALPHA θα παραμείνει στις επάλξεις, μέχρι τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου που θα αποχαιρετήσει.

Τα στελέχη επενδύσουν στη δοκιμασμένη συνταγή των επαναλήψεων και των ξένων ταινιών, με στόχο να κρατήσουν ένα ικανοποιητικό μερίδιο τηλεθέασης.

Στον ALPHA, οι κωμωδίες «Το σόι σου» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αναλαμβάνουν δράση καθώς είναι από τις σταθερές αξίες στο πρόγραμμα του σταθμού. «Οι ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα» θα είναι η late night απόλαυση για τους λάτρεις των αστυνομικών ιστοριών. Στο STAR, τον ΑΝΤ1 και το OPEN οι ξένες ταινίες, για κάθε γούστο, θα είναι η κατάλληλη επιλογή. Στον ΣΚΑΪ, εκτός από τις ταινίες, το «Big Brother» παραμένει και τον Ιούλιο στη βραδινή ζώνη με τα στελέχη να ελπίζουν ότι θα «τσιμπήσουν» μεγαλύτερα νούμερα από αυτά που κάνουν τώρα.

Στο MEGA, η συνταγή είναι δοκιμασμένη: αγαπημένα σίριαλ προβάλλονται σε επανάληψη και κρατούν την καλύτερη παρέα. Το «Παρά πέντε», λοιπόν, επιστρέφει και οι περιπέτειες της παρέας θα τραβήξουν το ενδιαφέρον. Οι ιθύνοντες αποφάσισαν να ρίξουν στην αρένα και τις «Σαββατογεννημένες», με τους Ελένη Ράντου (Μπία), Κατιάνα Μπαλανίκα (Καίτη), Ράνια Σχίζα (Σούλα), Σάκη Μπουλά, αλλά και το θρυλικό «Πενήντα-Πενήντα». Όσον αφορά στην ΕΡΤ1; Η επανάληψη της επιτυχίας «Ηλέκτρα» και της σειράς «Όρκος» θα είναι οι προτάσεις.

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι το κοινό αγκαλιάζει τις επαναλήψεις, χαρίζοντας ποσοστά που πολλές φορές ξεπερνούν το 15-20%.

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή