Stranger things: Ερχεται ο πέμπτος κύκλος της σειράς - Τι είπε η Γουινόνα Ράιντερ στους νεαρούς σταρ

Αντίστροφη μέτρηση για τον πέμπτο κύκλο της σειράς «Stranger things»

Η Γουινόνα Ράιντερ

1'

Με αφορμή την έλευση του πέμπτου κύκλου της σειράς «Stranger things» στο Netflix το προσεχές φθινόπωρο, η πρωταγωνίστρια Γουινόνα Ράιντερ παραχώρησε συνέντευξη στο Elle αποκαλύπτοντας τι είπε στα παιδιά που παίζουν στη σειρά. «Προσπάθησα να τους εμφυσήσω την πεποίθηση ότι δεν είναι αυτά τα παιδιά τυχερά που τους δόθηκε η ευκαιρία. Αντιθέτως, το Netflix είναι τυχερό που τους έχει. Εσείς είστε τα υπέροχα παιδιά. Εσείς είστε τα μαγικά παιδιά».

Η Γουινόνα Ράιντερ εμφανίζεται στη σειρά από τον πρώτο κύκλο και όπως λέει είναι η γηραιότερη στο σετ. «Ξεκίνησα την καριέρα μου ως η νεαρότερη στο σετ και πάντα ήθελα να γίνω η μεγαλύτερη», λέει η Ράιντερ που προτάθηκε για δύο Όσκαρ πολύ γρήγορα στην καριέρα της, στα 22 της χρόνια, για τις ερμηνείες της στις ταινίες «Τα χρόνια της αθωότητας» και «Μικρές κυρίες».

Δείτε το teaser του πέμπτου κύκλου:

Όσον αφορά στο τι θα δούμε στον πέμπτο κύκλο του «Stranger things», λίγα έχουν αποκαλυφθεί. Κάποια στιγμή κυκλοφόρησε η φήμη ότι το κάθε επεισόδιο του νέου κύκλου θα έχει μεγάλη διάρκεια αλλά αυτό διαψεύστηκε γρήγορα από τον σκηνοθέτη Ρος Ντάφερ ο οποίος σχολίασε «καμία σχέση». Νωρίτερα φέτος, ο Ντάφερ τόνισε ότι τα νέα επεισόδια θα έχουν πολύ συναίσθημα. «Ο στόχος είναι να κάνουμε ισχυρή εντύπωση», ενώ ο πρωταγωνιστής Καλέμπ ΜακΛάφλιν είπε ότι όταν τελείωσαν τα γυρίσματα «έλεγα στον εαυτό μου δεν θα κλάψεις, δεν θα κλάψεις, αλλά τελικά έκλαψα με λυγμούς».