Αυτός είναι ο δημοσιογράφος του BBC που μπήκε στη Χρυσή Αυγή

Newsbomb

O Tim Franks είναι ο Άγγλος που φέρεται να κατόρθωσε να μπει κρυφά σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, καταγράφοντας ομιλία μέλους που αναφέρεται στην επίθεση στον Δημήτρη Στρατούλη.

Το κορυφαίο ειδησεογραφικό πρακτορείο υποστηρίζει ότι κατόρθωσε να κινήσει εκ νέου την υπόθεση της επίθεσης που δέχθηκε ο Δημήτρης Στρατούλης στο ΟΑΚΑ καταγγέλλοντας ότι εναντίον του στράφηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή το αρνείται.

Εξαιρετικά έμπειρος δημοσιογράφος και ανταποκριτής, ο Tim Franks δουλεύει επί 20 χρόνια στο BBC.

Ήταν ανταποκριτής στην Ουάσιγκτον κατά τις επιθέσεις στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου το 2001, στη συνέχεια εργάστηκε ως ανταποκριτής στην Ευρώπη με έδρα τις Βρυξέλλες.

Όμως η μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του ήταν η περίοδος που ήταν ανταποκριτής για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με έδρα την Ιερουσαλήμ. Κατά τη διάρκεια αυτής της καριέρας είχε παγκόσμιες αποκλειστικότητες, ενώ έχει βραβευθεί αναρίθμητες φορές για τα ρεπορτάζ του.

Η επιστροφή στο Λονδίνο – όπου και γεννήθηκε- το έφερε στη θέση του παρουσιαστή του "Newshour" στο BBC World Service radio, αλλά και της εκπομπής συνεντεύξεων "Hardtalk" στο BBC World.

Επιπλέον, καλύπτει και το αθλητικό ρεπορτάζ στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του BBC. O Tim Franks έχει σπουδάσει κινέζικο πολιτισμό στο Oxford University.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο: Το ΒΒC «ξεσκεπάζει» τη Χρυσή Αυγή

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved