MEDIA

ALPHA: Έκανε την διαφορά με την εκπομπή «3 Χρόνια- 3 Μνημόνια»

ALPHA: Έκανε την διαφορά με την εκπομπή «3 Χρόνια- 3 Μνημόνια»

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η δημοσιογραφική έρευνα του Θάνου Δημάδη


Μεγάλες αποκαλύψεις και μεγάλη επιτυχία προκάλεσε η εκπομπή «3 χρόνια – 3 Μνημόνια» του Θάνου Δημάδη στον "Alpha".

Ο δημοσιογράφος παρουσίας κάτι τελείως διαφορετικό από τα όσα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση, δημιουργώντας μία εκπομπή που θα αποτελέσει σημαντικό ντοκουμέντο για την ιστορική αποτίμηση του μέλλοντος. Για πρώτη φορά, ο Θάνος Δημάδης συγκέντρωσε σε μία 60λεπτη εκπομπή τις φωνές ξεχωριστών ανθρώπων από το εξωτερικό που μιλούν για το παρασκήνιο των όσων ζήσαμε τα τελευταία τρία χρόνια.

Αναπαράγουμε online την εκπομπή του δημοσιογράφου γιατί έχει αξία ο κόσμος να την δει για να ανοίξει τα μάτια του και να δει πραγματικά τι συνέβη τα τελευταία τρία χρόνια. Ίσως με μία από τις ψυχραιμότερες ματιές που έχουμε δει από δημοσιογράφο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Να θυμίσουμε ότι ο Θάνος Δημάδης παραιτήθηκε από τον ΣΚΑΪ τον περασμένο Δεκέμβριο καταγγέλοντας απόπειρα λογοκρισίας του ρεπορτάζ του. Λίγες βδομάδες αργότερα μετακόμισε στον ALPHΑ, ο οποίος όπως φαίνεται στηρίζει πολλά στον δημοσιογράφο που τα τελευταία χρόνια κάλυψε την ελληνική κρίση από τα κέντρα λήψης αποφάσεων του εξωτερικού.

Αφιερώστε λίγο χρόνο και δείτε το πρώτο μέρος την εκπομπή «3 Χρόνια- 3 Μνημόνια: Πίσω απ' όσα ζήσαμε»