MEDIA

Συνεχίζουν μαζί Nova και Disney!

Συνεχίζουν μαζί Nova και Disney!

Την ανανέωση της αποκλειστικής της συνεργασίας με την Disney, για την προβολή μιας μεγάλης γκάμας ταινιών ενός από τα κορυφαία κινηματογραφικά studio του Hollywood ανακοίνωσε η Nova. Από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, θα προβληθούν αποκλειστικά και σε Αʼ τηλεοπτική μετάδοση, οι νέες παραγωγές Disney, Marvel και Pixar.

Οι συνδρομητές της Nova σε Ελλάδα και Κύπρο θα συνεχίσουν και τα επόμενα χρόνια να απολαμβάνουν blockbuster παραγωγές, από το κινηματογραφικό studio που χαρίζει για περισσότερα από 90 χρόνια, στιγμές συγκίνησης, χαράς και αγωνίας σε δισεκατομμύρια θεατές παγκοσμίως.

Πρόσφατες κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως η ταινία της Disney, «Maleficent» με την Αντζελίνα Τζολί στον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς επίσης οι blockbuster περιπέτειες της Marvel, «Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος» με τους Κρις Χέμσγουορθ και Νάταλι Πόρτμαν και «Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα» με τους Κρις Έβανς και Σκάρλετ Γιόχανσον, θα προβληθούν τους επόμενους μήνες στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου High Definition.

Επίσης, μεγάλες παραγωγές της Disney, όπως οι επιτυχημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων «Ψυχρά κι Ανάποδα», «Αεροπλάνα 2» και «Τα Muppets καταζητούνται», αλλά και η ταινία «Η Μαγική Ομπρέλα» με τους Έμμα Τόμσον και Τομ Χανκς, είναι μερικοί μόνο από τους τίτλους που έρχονται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. Το περιεχόμενο της Disney θα είναι επίσης διαθέσιμο στην υπηρεσία Nova On Demand και στην πρωτοποριακή βραβευμένη υπηρεσία Nova GΟ, που δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης τηλεοπτικού περιεχομένου μέσω laptop, smartphone και tablet.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές του Hollywood έκαναν και φέτος την εμφάνιση τους στην κινηματογραφική οθόνη της Nova, μέσα από μεγάλες παραγωγές της Disney. Από τις αρχές του 2014 μέχρι σήμερα, οι συνδρομητές της Nova σε Ελλάδα και Κύπρο, απόλαυσαν την τηλεοπτική πρεμιέρα των μεγάλων κινηματογραφικών blockbusters, «Iron Man 3» της Marvel, «Αεροπλάνα» και «Ο Μοναχικός Καβαλάρης» της Disney, καθώς επίσης «Μπαμπούλες Πανεπιστημίου», που αποτελεί συμπαραγωγή Disney και Pixar.

«Η ανανέωση της συνεργασίας με ένα τόσο σημαντικό studio που αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου, ενισχύει την υπόσχεση που συνεχώς δίνουμε στους συνδρομητές μας για το πιο συναρπαστικό και ποιοτικό περιεχόμενο», ανέφερε η κα. Κατερίνα Κασκανιώτη, Ανώτερη Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας της Forthnet. «Οι κινηματογραφικές παραγωγές της Disney αποτελούν σφραγίδα επιτυχίας και καταλαμβάνουν ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα των καναλιών μας».

Διαβάστε επίσης:

«Ξαναχτύπησε» η Λουκά: «Επιτέθηκε» σε δημοσιογράφο – Δείτε τι είπε (vid)

Ροδόπη: Τραγωδία στην άσφαλτο για 17χρονο-Σκοτώθηκε δίπλα στον φίλο του

Κάτω Αλισσός: Τους έπνιξαν τα σκουπίδια–Τι απαντά ο δήμος στο newsbomb.gr

Κρήτη: 3χρονο κατάπιε σφαίρα και 5χρονο κωνσταντινάτο

Στην Μύκονο ο Νόιερ – Δείτε πως αντέδρασε όταν είδε τους φωτογράφους (vids)

Δύσκολες ώρες για την Μαρινέλλα

Ηλεία: Παραλίγο να χάσει τη ζωή της από τσίμπημα σφήκας

Θρίλερ στην Ξάνθη με νεαρή που υιοθετεί και εξαφανίζει σκυλιά

Φεύγουν οι μισοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Κρήτη: Ψάχνουν την... επιβίωσή τους στα σκουπίδια (pics)