MEDIA

«360ο» άλλαξε η ζωή εκείνων που έφυγαν στην επαρχία

«360ο» άλλαξε η ζωή εκείνων που έφυγαν στην επαρχία

Δημιούργησαν μία φάρμα με περισσότερα από 10 είδη ζώων και έχουν επιτύχει να είναι αυτάρκεις.

Η εκπομπή αφηγείται τις ιστορίες νέων ανθρώπων που κατάφεραν να αποδράσουν από τις πόλεις της οικονομικής κρίσης και να κάνουν μία νέα αρχή στην ελληνική επαρχία παρουσιάζουν την

Η Σοφία Παπαϊωάννου βρέθηκε στην Κορώνη, όπου συνάντησε μία παρέα νέων από διαφορετικά μέρη της Αθήνας που –ο καθένας για τους δικούς του λόγους- εγκαταστάθηκαν στην όμορφη κωμόπολη της Πελοποννήσου και δραστηριοποιήθηκαν επαγγελματικά, έπειτα από χρόνια δουλειάς στην πρωτεύουσα. Ένας άνοιξε παντοπωλείο, άλλος φούρνο, άλλος εργάζεται ως προγραμματιστής, όλοι τους όμως έχουν ένα κοινό σημείο: πάτησαν το κουμπί της επανεκκίνησης και κέρδισαν. Το ίδιο ακριβώς κατάφερε και ένα ζευγάρι που κατέφυγε στην Αυλίδα Ευβοίας. Σε μία έκταση 9 στρεμμάτων δημιούργησαν μία φάρμα με περισσότερα από 10 είδη ζώων και έχουν επιτύχει να είναι αυτάρκεις.

Ακόμα, στην κάμερα της εκπομπής μιλάει μία ψυχολόγος που εργάζεται εξ αποστάσεως από το Πήλιο, ένας βιοκαλλιεργητής από την ίδια περιοχή, αλλά και νέοι που στράφηκαν στην παραγωγή μελιού στην Εύβοια. Και δεν είναι μόνο η επιτυχημένη νέα αρχή: όλοι τους συμφωνούν ότι το κόστος διαβίωσης έχει πλέον μειωθεί τουλάχιστον στο μισό και ότι έχουν ξαναβρεί ανθρώπινους ρυθμούς στην ζωή τους.

ΑLPHA TV Τρίτη 25 Νοεμβρίου στις 23:50 οι «360ο».

Σχετικές ειδήσεις