MEDIA

Συλλεκτικό μαγνητάκι «Διαμαντίδης» με την «Πράσινη» της Κυριακής

Συλλεκτικό μαγνητάκι «Διαμαντίδης» με την «Πράσινη» της Κυριακής

Ο θρίαμβος του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη και η Πράσινη προσφέρει στους αναγνώστες της, στην έκδοση της Κυριακής, ένα συλλεκτικό μαγνητάκι με τα κατορθώματα του αρχηγού του Εξάστερου.

Στην έξτρα έκδοση και μόνο με ένα ευρώ επιπλέον (συνολικό κόστος 2.5 ευρώ) θα πάρετε το πρώτο μαγνητάκι της σειράς, με την καλύτερη φωτογραφία του Δημήτρη Διαμαντίδη από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Η εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών θα συνεχίσει τις προσφορές προς τους αναγνώστες της, ενώ ήδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η καθημερινή συνεργασία με τα καταστήματα Coffeeway, από τα οποία μπορούν καθημερινά με ένα κουπόνι, να παίρνουν δωρεάν τον καφέ της ημέρας ή άλλο ρόφημα της επιλογής τους.

Ανανεωμένη, με μοντέρνο σχεδιασμό και νέες στήλες η εφημερίδα «Η Πράσινη» προσφέρει την απόλυτα Παναθηναϊκή ενημέρωση, στηρίζοντας όλα τα τμήματα του ιστορικού συλλόγου.

Ξεκινήστε από αυτή την Κυριακή τη συλλογή, κάνοντας δικό σας με την έκδοση των 2.5 ευρώ, το πρώτο μαγνητάκι με τη φωτογραφία του Δημήτρη Διαμαντίδη από τη μεγάλη νίκη πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, στο ΣΕΦ.

Σχετικές ειδήσεις