MEDIA

Αντίστροφη μέτρηση για το Mega: Πότε θα πέσει «μαύρο»

Αντίστροφη μέτρηση για το Mega: Πότε θα πέσει «μαύρο»

Ώρα «μηδέν» για το «μεγάλο κανάλι» μετά από 28 χρόνια στον αέρα.

Η αντίστροφη μέτρηση για το κανάλι της Μεσογείων άρχισε… καθώς δεν θα συμμετέχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μέτοχοι του τηλεοπτικού σταθμού αποφάσισαν να μην διεκδικήσουν μια εκ των 7 τηλεοπτικών αδειών καθώς θεωρούν ότι το τίμημα των 35 εκατ. ευρώ είναι πολύ υψηλό.

Θυμίζουμε ότι όποιο κανάλι δεν μετέχει στο διαγωνισμό, στα τέλη Φεβρουαρίου να ρίξει «μαύρο».

Μόλις έγιναν γνωστά τα μαντάτα, οι εκατοντάδες εργαζόμενοι, που εδώ και πολλούς μήνες κρατούν απλήρωτοι το κανάλι ζωντανό, συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα σύνταξης του καναλιού.

Οι διαβεβαιώσεις που έπαιρναν τελικά δεν υλοποιήθηκαν και πλέον είναι στον «αέρα»… δυστυχώς όχι στον τηλεοπτικό!

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Οι εργαζόμενοι του «μεγάλου καναλιού» επισημαίνουν ότι «αυτές τις ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έγκλημα σε βάρος 420 εργαζομένων του MEGA. Δημοσιογράφοι, Τεχνικοί και Διοικητικοί υπάλληλοι στήριξαν απλήρωτοι εδώ και 2 χρόνια το κανάλι προκειμένου να μην κλείσει. Τώρα αποκαλύπτεται ότι εξαπατήθηκαν.

Στα ταμεία των τραπεζών συσσωρεύθηκαν 50 εκατ. ευρώ από διαφημίσεις, όμως οι μέτοχοι του καναλιού αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. To MEGA οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο.

Οι μέτοχοι του MEGA και η κυβέρνηση οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους έστω και την ύστατη στιγμή. 420 εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους τίθενται σε άμεσο κίνδυνο» καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για τις τηλεοπτικές άδειες

Σχετικές ειδήσεις