MEDIA

Ειδήσεις και άμεση ενημέρωση: Πρώτο το Newsbomb.gr, από τον πρώτο μήνα του 2018

Ειδήσεις και άμεση ενημέρωση: Πρώτο το Newsbomb.gr, από τον πρώτο μήνα του 2018

Ειδήσεις και άμεση ενημέρωση: Για άλλη μια φορά, το κοινό και οι αναγνώστες του ίντερνετ επιβραβεύουν με την απόλυτη εμπιστοσύνη τους, το μεγαλύτερο διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης στην Ελλάδα, το Newsbomb.gr

Στα μεγάλα γεγονότα που συνέβησαν τον Ιανουάριο του 2018 το αναγνωστικό κοινό επέλεξε το Newsbomb.gr για την ενημέρωση του σπάζοντας όλα τα ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Τα επίσημα στοιχεία της ΕΝΕΔ δείχνουν την πραγματικότητα για τους δείκτες επισκεψιμότητας στο ίντερνετ.

Δείτε τα στοιχεία στη gallery του Newsbomb.gr

Σεισμός της Αθήνας - Ρήγμα Σταμάτας

Στο σεισμό της 15ης Ιανουαρίου με επίκεντρο τη Σταμάτα Αττικής η επισκεψιμότητα σημείωσε ρεκόρ όλων των εποχών φτάνοντας τους 259.450 ενεργούς χρήστες σε πραγματικό χρόνο (real time).

259MAVRO

Μόνο την ημέρα του σεισμού που ταρακούνησε την Αττική:

1.294.516 επισκέψεις με 1.025.492 unique visitors!

15 ened copy

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Αντίστοιχα, στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την ονομασία των Σκοπίων, πάνω από 1 εκατομμύριο πολιτών επέλεξαν το Newsbomb.gr για την ενημέρωσή τους.

Οι αριθμοί δεν επιδέχονται αμφισβητήσεων:

Πάνω από 1 εκατομμύριο επισκέψεις με 648.906 μοναδικούς επισκέπτες!

21 ened

Χωρίς «εκπτώσεις» στην ανάρτηση των ειδήσεων, χωρίς ψεύτικες δημόσιες σχέσεις, αλλά με γνώμονα την εγκυρότητα και την ταχύτητα το Newsbomb.gr παραμένει το κορυφαίο σε επισκεψιμότητα website του Ελληνικού διαδικτύου για 3η συνεχή χρονιά!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Από τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι και σήμερα στην κορυφή όλων των μετρήσεων (και της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου και των google analytics) και στη συνείδηση εμπιστοσύνης των αναγνωστών του ίντερνετ.

Στοιχεία ΕΝΕΔ - Οκτώβριος 2015

2015 ened

Ο πρώτος μήνας του 2018, ο Ιανουάριος βρίσκει το Newsbomb.gr πάλι στην κορυφή με 6.193.960 μοναδικούς χρήστες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΝΕΔ

IANOYARIOS ENED

Παραφράζοντας την ιστορική ρήση του κατακτητή του Έβερεστ, Έντμουντ Χίλλαρυ, «Δεν νικάμε το βουνό, νικάμε τους εαυτούς μας».

Όποια στοιχεία κι αν δει κανείς, το συμπέρασμα είναι ακλόνητο: To Newsbomb.gr συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα της διαδικτυακής ενημέρωσης.

Ασταμάτητα, ακούραστα... γιατί πιστεύουμε ότι η ενημέρωση είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας.

Kαι περπατάμε στην Κορυφή, όπως ήρθαμε... από τις σκάλες κι όχι με το ασανσέρ.

Τα σέβη μας.

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Ακολουθήστε μας:

Σχετικές ειδήσεις