MEDIA

Newsbomb.gr: Πρώτο και τον Μάιο του 2018 με 7.869.567 μοναδικούς επισκέπτες

Newsbomb.gr: Πρώτο και τον Μάιο του 2018 με 7.869.567 μοναδικούς επισκέπτες

Newsbomb.gr | Νέα και νέα: Για άλλη μια φορά το Newsbomb.gr, για το μήνα Μάιο του 2018, αναδείχθηκε ο κορυφαίος ενημερωτικός και ενημερωτικός ιστοχώρος της Ελλάδας, καταρρίπτοντας κάθε ιστορία επισκεψιμότητας -7.869.567 μοναδικοί επισκέπτες είχανεμπιστευθεί την ενημέρωση τους από τον δικτυακό μας τόπο.

Το Newsbomb.gr βρίσκεται ΣΤΗΝ Κορυφή ασταμάτητα Από Το Νοέμβριο ΤΟΥ 2014 μέχρι και σήμερα σε όλες τις μετρήσεις και παραμένει το πιο έγκυρο και έγκριτο ειδησεογραφικό μέσο στην Ελλάδα .

Ο Μάιος του 2018 είναι τεράστιο απόδειξη ότι το αναγνωστικό κοινό «αγκαλιάζει» τη σοβαρή δημοσιογραφική δουλειά.

rekor

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού Internet, το ελληνικό ενημερωτικό μέσο υπερέβη αυτό το νούμερο : 7.869.567 μοναδικοί επισκέπτες.

βόμβα proto

Με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε την δημοσιογραφική μας δουλειά, ανεξάρτητες και ανεπιθύμητες. «Σπάμε» τα δικά μας ρεκόρ, αλλά δεν μένουμε μόνο εκεί.

Καταγράφουμε την Ιστορία με όρους δημοσιογραφίας, με άποψη και ελευθερίατυπο, χωρίς αγκυλώσεις και εμμόνες. Προχωράμε αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας προς τους αναγνώστες με γνώμονα την υψηλή τεχνολογία στον τομέα της πληροφόρησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥΣΥΜΠ

Οι αριθμοί των μετρήσεων της Google από 1/05 έως 31/05, μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε με την ίδια επιθυμία και την ίδια αποφασιστικότητα.

ανάλυση αντιγράφων αντίγραφο αντιγράφων

Η συντακτική ομάδα του Newsbomb.gr ακολουθεί με απόλυτη προσήλωση την τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Εγκυρότητα, Ταχύτητα.

Αυτό που επιθυμούν οι ίδιοι οι αναγνώστες του διαδικτύου και για το οποίο περιβάλλουν μας με απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις που συμβαίνουν είτε στην Ελλάδα, είτε σε όλοκληρο τον πλανήτη.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Διαβάστε επίσης:

Newsbomb.gr: Στην κορυφή όλων των μετρήσεων τρία χρόνια - Οτιδήπoτε άλλο είναι ... δημόσιες σχέσεις

Σχετικές ειδήσεις