MEDIA

Ανατροπή στον ΣΚΑΪ: Δεν φεύγει ο Ατζούν – Ποιες εκπομπές έρχονται στο κανάλι (pics)

Ανατροπή στον ΣΚΑΪ: Δεν φεύγει ο Ατζούν – Ποιες εκπομπές έρχονται στο κανάλι (pics)

Πώς ο Τούρκος παραγωγός «γύρισε» την παρτίδα, που έμοιαζε χαμένη από καιρό.

Παρά τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης του Survivor και του Power of Love, η διοίκηση του ΣΚΑΪ φέρεται να ξανασκέφτεται τη συνέχεια της συνεργασίας με τον Τούρκο παραγωγό.

Στο σταθμό του Φαλήρου εκτιμούν το γεγονός ότι ο Ιλίτζαλι προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την τηλεθέαση ενώ παράλληλα δέχτηκε να... μοιραστεί η χασούρα στα έσοδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είχαν πρόσφατα συνάντηση κατά την οποία τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα. Ο Ατζούν μάλιστα, φέρεται για μια ακόμα φορά να εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι με την αλλαγή των όρων του παιχνιδιού το ριάλιτι θα πάρει τα πάνω του από εδώ και στο εξής.

Στον ΣΚΑΪ από την άλλη πλευρά είναι επιφυλακτικοί και κρατούν μικρό καλάθι, αναγνωρίζοντας εντούτοις ότι η εμπειρία του Τούρκου μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα έστω και αργά. Κατά τη συνάντηση όμως, δεν συζητήθηκαν μόνο τα θέματα του Survivor.

Η διοίκηση του ΣΚΑΪ ζήτησε να ενημερωθεί και για άλλα προγράμματα των οποίων έχει τα δικαιώματα ο Τούρκος παραγωγός και θα μπορούσαν να προβληθούν από το κανάλι του Φαλήρου.

Δείτε στην παρακάτω Gallery τις εκπομπές για τις οποίες συζήτησαν και σύντομα θα προβληθούν από τον ΣΚΑΪ:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει Έλληνας ηθοποιός: «Η γυναίκα μου το έσκασε με το αφεντικό της»

Το ανησυχητικό φαινόμενο με τις νύχτες στην Ελλάδα - Τι αλλάζει όλο και περισσότερο

Σχετικές ειδήσεις