MEDIA

Eurovision 2019: Η Madonna στη σκηνή του μεγάλου τελικού – To βίντεο από τις πρόβες (pics+vid)

Eurovision 2019: Η Madonna στη σκηνή του μεγάλου τελικού – To βίντεο από τις πρόβες (pics+vid)
Τι ώρα και πού θα μεταδοθεί
facebook

Το νεό της single «Future», με τον Quavo, θα παρουσιάσει η βασίλισσα της ποπ στη σκηνή του μεγάλου τελικού της Eurovision 2019.

Σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου 2019, θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ ο τελικός της Eurovision 2019, ο ποιος ακριβός στην ιστορία του θεσμού και φιλοδοξεί να είναι και ο πιο θεαματικός.

Στο διαγωνιστικό μέρος, η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και το «Better Love» εμφανίζεται στην 13η θέση, ενώ η Κύπρος και η Τάμτα με το «Replay» θα εμφανιστεί στην 11η θέση.

Εκτός διαγωνισμού, εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο περιμένουν μία εμφάνιση: Η Madonna θα ανέβει στη σκηνή για να ερμηνεύσει το κλασσικό πλέον «Like a Prayer» και το νέο της single «Future», που συμπεριλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ με τίτλο «MADAME X», και το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου.

Δείτε το βίντεο που διέρρευσε από τις πρόβες:

Δείτε στην gallery φωτογραφίες της Madonna από το Τελ Αβίβ:

Στον μεγάλο τελικό της Eurovision δεν θα εμφανιστεί μόνο η Madonna αλλά και μεγάλοι νικητές (ή όχι) προηγούμενων διαγωνισμών που έκαναν αίσθηση με την παρουσία τους, σε μία ενότητα με τίτλο «Eurovision Legends». Ανάμεσά τους θα είναι και η Ελένη Φουρέιρα που θα ερμηνεύσει το «Dancing Lasha Tumbai» της Verka Serduchka, η ίδια η Serduchka που εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007 καθώς και ο Μονς Σέλμερλοβ (Μans Zelmerlow), η συμμετοχή της Σουηδία που κέρδισε στη Eurovision του 2015 με το τραγούδι «Heroes». Όλοι οι καλλιτέχνες θα πουν το «Hallelujah» με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε την Eurovision το 1979.

Οικοδεσπότες και του τελικού θα είναι ο Ερέζ Ταλ, η Μπαρ Ραφαέλι, ο Ασσί Αζάρ και η Λούσι Αγιούμπ.

Που θα μεταδοθεί

Ο σημερινός τελικός θα μεταδοθεί στις 22:00 (ώρα Ελλάδος) από την ΕΡΤ2 στο κανάλι υψηλής ευκρίνειας της ΕΡΤ, ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr.

Στον σχολιασμό και την παρουσίαση θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Στη ραδιοφωνική μετάδοση για το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, ο Δημήτρης Μεϊδάνης. Οικοδεσπότες και του τελικού θα είναι ο Ερέζ Ταλ, η Μπαρ Ραφαέλι, ο Ασσί Αζάρ και η Λούσι Αγιούμπ.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2019 – Προγνωστικά: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής – Ανατροπή στον τελικό

Eurovision 2019: ΣΟΚ για Ελλάδα και Κύπρο - Ποια θέση τους δίνουν τα προγνωστικά (pics)

Σχετικές ειδήσεις