MEDIA

Survivor τελικός 2019: Όλα όσα θα δούμε τη μεγάλη βραδιά - Ποιος θα είναι ο νικητής

Survivor τελικός 2019: Όλα όσα θα δούμε τη μεγάλη βραδιά - Ποιος θα είναι ο νικητής

Survivor τελικός 2019: Λίγες μόνο ώρες απομένουν για την ανάδειξη του νικητή που θα κατακτήσει την πρώτη θέση και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Ένα ταξίδι πέντε μηνών φθάνει στο τέλος του και ο νικητής του reality επιβίωσης θα είναι αυτός που θα επιλέξει το τηλεοπτικό κοινό.

Σήμερα το βράδυ το Survivor ολοκληρώνεται και θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό ζωντανά από την Αλικαρνασσό.

Ένας από τους Έλληνες και ένας από τους Τούρκους θα αναδειχθούν Survivors 2019 και θα κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Για την Ελληνική ομάδα ήδη γνωρίζουμε ότι στον τελικό βρίσκεται η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία πήρε το εισιτήριο από τον ημιτελικό της Παρασκευής (27/06). Οι υπόλοιποι τρεις παίκτες -Νίκος Κοσμάς, Δήμητρα Βαμβακούση, Αφροδίτη Σκαφιδά- έχουν τεθεί στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού και σήμερα (30/06) το βράδυ ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει ποιος συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους με αποτέλεσμα να διεκδικήσει απέναντι στην Κατερίνα Δαλάκα το έπαθλο.

Στη συνέχεια οι τηλεφωνικές γραμμές θα ανοίξουν ξανά και το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη που θα είναι και ο μεγάλος νικητής του Survivor. Το ίδιο ακριβώς θα γίνει και σε ό,τι αφορά του τούρκικο σκέλος του reality επιβίωσης.

Στην Αλικαρνασσό θα βρίσκονται όλοι όσοι ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο από την αρχή του παιχνιδιού για να χειροκροτήσουν τον μεγάλο νικητή. Μαζί τους συγγενείς και φίλοι και φυσικά ο Γιώργος Λιανός για να μοιραστούν όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές που πέρασαν κατά τη διάρκεια του reality επιβίωσης.

Δείτε στην gallery ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2019:

Διαβάστε επίσης:

Έπαθαν σοκ οι συνεργάτες της Γερμανού: Η πιπεράτη αποκάλυψή της για έναν μεγάλο έρωτα (Vid)