Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor Spoiler: Τι αλλάζει στην ψηφοφορία - Η απόφαση της παραγωγής (vid)

Newsbomb

Survivor Spoiler: Ώρα για τη δεύτερη ασυλία στο Survivor 4, με τις δύο ομάδες να «μάχονται» ώστε να μη βγει κάποιος δικός τους παίκτης προτεινόμενος

Κι ενώ η κόντρα ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τον James Καφετζή κορυφώνεται η Κόκκινη ομάδα κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν η παίκτρια που κέρδισε την ατομική ασυλία, μετά την ήττα των μπλε στο αγώνισμα.

Τι θα γίνει στον δεύτερο αγώνα ασυλίας; Ποια ομάδα κερδίζει; Σύμφωνα με το spoiler τη νίκη θα πάρουν οι μπλε!

Έτσι μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας, οι υποψήφιοι θα είναι τέσσερις και αυτό γιατί θα αναγκαστούν οι κόκκινοι να ψηφίσουν ένα άτομο στην ψηφοφορία, αλλά και ο νικητής της ατομικής ασυλίας θα δώσει και εκείνος ακόμα ένα άτομο.

Survivor Spoiler: Τι αλλάζει στην ψηφοφορία

Ωστόσο, έρχεται μια μεγάλη αλλαγή όσον αφορά την ψηφοφορία, όχι των παικτών στο Συμβούλιο του Νησιού, αλλά των τηλεθεατών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εκπομπή Love It θα υπάρξει μια αλλαγή η οποία θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα της κάθε αποχώρησης στο Survivor 4.

«Η ψηφοφορία αλλάζει απόψε, γίνεται με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, όπως τα ξέρετε, αλλά αλλάζει η διάρκεια της διαδικασίας, αφού η ψηφοφορία θα διαρκέσει 45 λεπτά, αντί για 15. Σου δίνει τη δυνατότητα έτσι να το ξανασκεφτείς», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής, Love it.

Επομένως ο χρόνος διάρκειας της ψηφοφορίας του κοινού θα είναι πλέον 45 λεπτά και όχι 15.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βεβαίωση μετακίνησης: Νέες αλλαγές από σήμερα - Πώς δεν θα σας «γράψουν»