MEDIA

Survivor Spoiler 8/3: Ο Σάκης ξανά εναντίον του Τζέιμς – Ποιος κερδίζει σήμερα την ασυλία (vid)

Survivor Spoiler 8/3: Ο Σάκης ξανά εναντίον του Τζέιμς – Ποιος κερδίζει σήμερα την ασυλία (vid)

Survivor Spoiler 8/3: Συνεχίζονται οι εντάσεις στη μπλε ομάδα

Αν νομίζατε πως η διαμάχη του Τζέιμς με τον Σάκη τελείωσε σε αυτά που είδαμε στο επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης, τότε κάνετε λάθος.

Η σχέση μεταξύ τους συνεχίζει να βρίσκεται στο… κόκκινο και μπορεί οι μπλε να κέρδισαν την Κυριακή (7/3) το μεγάλο έπαθλο του φαγητού, όμως η κατάσταση δεν φαίνεται πως γίνεται καλύτερη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά την προηγούμενη εβδομάδα, ο Σάκης Κατσούλης επιτέθηκε στον Τζέιμς με την παραγωγή και τους παίκτες να τους χωρίζουν. Ο 30χρονος δέχθηκε την πρώτη και τελευταία προειδοποίηση, καθώς στην επόμενη που θα συμβεί κάτι παρόμοιο θα πρέπει να αποβληθεί από το παιχνίδι.

Στο χθεσινό επεισόδιο (7/3) οι μπλε διέσυραν τους κόκκινους (10-3) όμως αυτό δεν σημαίνει πως έφτιαξαν οι σχέσεις της ομάδας. Τζέιμς, Νίκος και Άννα Μαρία αποτελούν πλέον μία ομάδα μόνοι τους, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες να βρίσκονται εναντίον τους. Μάλιστα, όπως είπε ο Τζέιμς, ο Αλέξης Παππάς του ανέφερε ότι ένα πουλάκι του αποκάλυψε πως ο «πρίγκιπας» είναι ο πιο μισητός παίκτης μέσα στο Survivor για τηλεοπτικό κοινό και πως μόλις βγει υποψήφιος θα φύγει!

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, αυτό είναι το δεύτερο «φάουλ» του Σάκη Κατσούλη μέσα σε λίγες μέρες και είναι φυσικά κατά των κανονισμών. Θα το δεχθεί και αυτό η παραγωγή;

Ας πάμε όμως στα σημερινά. Όπως είδαμε στο trailer, ο Σάκης τα βάζει ξανά με τον Τζέιμς στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας. Το ύφος του Σάκη είναι έντονο και μάλιστα την «λέει» στον «πρίγκιπα» τα λόγια και την ηλικία του. Από ότι φαίνεται αυτή η κόντρα θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα.

Όσο για το «στρατόπεδο» των κόκκινων; Από χθες είδαμε πως ο Γιώργος Κοψιδάς είχε μία μικρή λογομαχία με τους συμπαίκτες τους και η αιτία ήταν το φαγητό. Στο trailer μιλά εναντίον του Τριαντάφυλλου με τον ίδιο να απαντά. Μήπως ξεκινά και στην κόκκινη ομάδα νέα κόντρα; Θα το δούμε αυτό στα επόμενα επεισόδια σίγουρα.

Πάμε τώρα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Οι μπλε έδειξαν και χθες, και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, πως μπορεί να «σφάζονται» στα αγωνίσματα όμως είναι δυνατοί. Δύο από τους πιο δυνατούς τους παίκτες (Νίκος και Τζέιμς), κινδυνεύουν πλέον να βρεθούν στον τάκο αν χάσει η ομάδα τους την ασυλία. Αυτό σημαίνει πως σε κάθε αγώνισμα θα τα δίνουν όλα για όλα ώστε να μην βρεθούν σε δύσκολη θέση. Αν αναλογιστούμε πως είναι και φαγωμένοι μετά το απίστευτο έπαθλο που κέρδισαν, τότε φαβορί έστω για σήμερα είναι αυτοί. Δεν είναι το επίσημο spoiler, παρά μόνο μία σκέψη. Μόλις μάθουμε το επιβεβαιωμένο αποτέλεσμα θα επιστρέψουμε…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τα «φάουλ» της ΕΛ.ΑΣ. στην πλατεία της Νέας Σμύρνης