Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Άγρια κόντρα Κανέλλη με δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ - Βαριές κουβέντες στον «αέρα»

Newsbomb

Η Λιάνα Κανέλλη ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, μαζί με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Τάσο Χατζηβασιλείου για να σχολιάσουν όσα συνέβησαν το βράδυ στη Νέα Σμύρνη.

«Μπουρλότο» στην εκπομπή του ΣΚΑΪ όταν η βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε σε βίντεο που δείχνει ομάδα αστυνομικών να φωνάζει «πάμε να τους σκοτώσουμε, πάμε να τους γ....ε».

Στη αρχή της συζήτησης η βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρει πως δεν συμφωνεί με το ότι η βία απαντήθηκε με βία και ανέφερε πως από το πρωί της Τετάρτης υπάρχει μια γραμμή, ακόμα και από την κυρία Πελώνη.

«Το αφήγημα της κυβέρνησης είναι πως όλα αυτά ήταν οργανωμένα από την αξιωματική αντιπολίτευση. Αυτό είναι φρικτή συκοφαντία σε βάρος του λαού», ανέφερε

Στο σημείο αυτό ζήτησε από τον δημοσιογράφο να μην τη διακόπτει και να τη σεβαστεί.

«Ήταν 6.000 άτομα σε διαδήλωση ειρηνική, στην ουρά αυτής μπήκαν κάποιοι για να επιτεθούν στην αστυνομία» είπε και πρόσθεσε: «Την εικόνα του αστυνομικού με το πιστόλι απέναντι στον λαό, την είδατε; Τους ξυλοδαρμούς και τους τραυματισμούς, τη γυναίκα του ένστολου Κασιδιάρη που την πλάκωσε στα χαστούκια την είδατε, γιατί εγώ την είδα».

«Άρα φταίει η αστυνομία μας λέτε;», της απαντά ο παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου.

«Για ποια αστυνομία μιλάμε και για ποιον εσωτερικό εχθρό;»

«Εμείς σας ρωτήσαμε για τον ξυλοδαρμό αυτού του αστυνομικού» απαντά η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Ο ξυλοδαρμός του αστυνομικού είναι απαράδεκτος, είναι βάνδαλη ενέργεια. Είναι βία, είναι αποτρόπαιο. Εγώ όμως θα ήθελα να πω και για τα άλλα αποτρόπαια. Γιατί δεν τα έχω δει. Τα βλέπω μόνο στα διαδίκτυο. Δεν τα βλέπω στις τηλεοράσεις».

«Ποια δεν είδατε, κυρία Κανέλλη;» αναφέρει ο κ. Οικονόμου

H κα Κανέλλη περιγράφει στη συνέχεια τα βίντεο του διαδικτύου και αναφέρεται συγκεκριμένα στο βίντεο που μια ομάδα αστυνομικών φωνάζει «πάμε να τους σκοτώσουμε», «πάμε να τους γ...ε».

«Αυτά δεν τα επιτρέπουμε εμείς στην εκπομπή» τη διακόπτει εκείνη τη στιγμή ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας πως «την ευθύνη την έχουμε εμείς εδώ και δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι. Να το πάρετε πίσω και να το ζητήσετε συγγνώμη, πρώτα θα πείτε συγγνώμη και μετά θα πείτε ό,τι θέλετε».

«Να ζητήσω συγγνώμη για τα εισαγωγικά που μπαίνουνε, δικιά μου είναι; Να ζητήσω συγγνώμη που τη μετέφερα», αναφέρει η βουλευτής.

«Να ζητήσετε συγγνώμη και σας ευχαριστούμε πολύ», της απαντά ο δημοσιογράφος και κλείνει τη σύνδεση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Λύνει τη σιωπή της - Η πρώτη φωτογραφία μετά την επίθεση με βιτριόλι