ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη - Σάλος: «Πάμε να τους σκοτώσουμε», φώναζαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ

Νέα Σμύρνη - Σάλος: «Πάμε να τους σκοτώσουμε», φώναζαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ
In Τime

Νέα Σμύρνη - Όλες οι ειδήσεις: Σοκαριστικά είναι τα βίντεο από όσα εκτυλίχθηκαν στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο που αποτυπώνουν σκληρές εικόνες και βιαιότητα τόσο σε βάρος των αστυνομικών όσο και πολιτών.

Αρνητικός πρωταγωνιστής σε πολλά πολιτών ήταν η ομάδα «ΔΡΑΣΗ» της Αστυνομίας.

Την ώρα που οι αστυνομικοί ενημερώνονται για τον τραυματισμού του συναδέλφου τους, υπήρξαν ακραίοι χαρακτηρισμοί που προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Ο επικεφαλής της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» ακούγεται να λέει στους υπόλοιπους αστυνομικούς: «πάμε να τους γ****, τελειώσανε, πάμε. Να τους σκοτώσουμε», ενώ πριν λίγο έχει ακουστεί και η φράση «χτύπησαν συνάδελφό μας».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Τα επεισόδια, ξεκίνησαν λίγο μετά τις 19:00 στη Νέα Σμύρνη ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη πορεία διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία με ομάδα ατόμων να πετά μολότοφ και καπνογόνα κοντά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και αστυνομικούς να απαντούν με εκτεταμένη χρήση χημικών και κρότου λάμψης, κατέγραψε και drone της ΕΛ.ΑΣ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα επεισόδια δημιούργησαν περίπου 400 κουκουλοφόροι που βγήκαν μέσα από την πορεία προς το αστυνομικό τμήμα, ενώ στην συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα γεγονότα της Κυριακής, συμμετείχαν περίπου 5.000 άτομα και στην πορεία 3.000 άτομα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Λύνει τη σιωπή της - Η πρώτη φωτογραφία μετά την επίθεση με βιτριόλι