Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι - Αποκαλύψεις για τον 3ο κύκλο

Newsbomb

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Την ερχόμενη Πέμπτη, η σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες» θα γράψουν το συγκλονιστικό φινάλε του δεύτερου κύκλου.

Το τέλος θα γραφτεί με αίμα και το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στη Μυρσίνη και στον τρόπο με τον οποίο θα πάρει εκδίκηση από τις αδελφές Σταμίρη για το θάνατο του πρωτότοκου γιου της, Σέργιου.

Τα πρώτα spoilers για την τρίτη σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και ήδη έχει γίνει γνωστό, πως οι ήρωες θα μεταφερθούν στην περίοδο της Χούντας.

Το πρωί της Δευτέρας, μέσω του Πρωινού, έγινε γνωστό και το πού θα διαδραματιστούν τα γεγονότα του τρίτου κύκλου της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Ant1, οι ήρωες θα… μοιραστούν ανάμεσα σε Διαφάνι, Λάρισα και Λέρο.

Ο Δούκας Σεβαστός, θα ταχθεί υπέρ της Χούντας και ένα από τα ζευγάρια αναμένεται να αντιδράσει έντονα και λόγω των αριστερών φρονημάτων του θα πάρει το δρόμο για τη Λέρο, ένα νησί το οποίο λειτούργησε ως τόπος εξορίας εκείνα τα χρόνια.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Όπως ήδη ξέρουμε, η Μυρσίνη διαβάζει το βιβλίο του Νικηφόρου και ανακαλύπτει όλη την αλήθεια στις Άγριες Μέλισσες. Καταρρέει από τα ψέματα που της έλεγαν τόσα χρόνια η Ελένη και η Δρόσω, αλλά κυρίως, νιώθει πιο έντονο μίσος για την Ασημίνα. Αποφασίζει, όμως, να κινηθεί στα σκοτάδια για να πάρει την εκδίκησή της. Θέλει να πληρώσουν και οι τρεις για τον θάνατο του Σέργιου.

Η Μυρσίνη ενημερώνει τον Δούκα κάθε λεπτομέρεια του φονικού του πρωτότοκου γιου τους και θολώνει από μίσος για τις τρεις αδελφές στις Άγριες Μέλισσες. Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος μαθαίνουν πως οι γονείς τους ξέρουν την αλήθεια και σπεύδουν να προετοιμάσουν τις Σταμίρη. Εκείνες στέλνουν τον μικρό Σέργιο για λίγες μέρες στη Λάρισα, ώστε να είναι ασφαλής. Η Μυρσίνη ετοιμάζει για εκείνες την πιο σκληρή επίθεση.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω, μαζί με τον Λάμπρο, τον Νικηφόρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη, είναι κλεισμένοι στο σπίτι των Σταμίρη. Η Μυρσίνη έχοντας στο πλευρό της τον Μελέτη, βάζει φωτιά θέλοντας να κάψει ζωντανές τις τρεις αδελφές. Δεν μπορούν να φανταστούν, όμως, τις τραγικές συνέπειες της πράξης τους στις Άγριες Μέλισσες.

Κάποιος αφήνει την τελευταία του πνοή εξαιτίας της εκδικητικής μανίας της Μυρσίνης. Η καταστροφή και ο θάνατος έχουν συγκλονίσει το χωριό και όλοι ζητούν δικαίωση για όλον αυτόν τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί.

Η συνέχεια, στις Άγριες Μέλισσες

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Τάσου Μπερδέση στη Βάρη: Τον εκτέλεσαν με Καλάσνικοφ – Βρήκαν τουλάχιστον 10 κάλυκες