Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η μητέρα μου διασωληνώθηκε 16 ημέρες - Ήταν θαύμα που έζησε»

Newsbomb

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η εκπομπή "Happy Day" παρουσίασε σήμερα Δευτέρα (28/3), ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του ηθοποιού Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ-α-τετ».

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την δύσκολη περιπέτεια της οικογένειάς του που νόσησε με κορονοϊό, την πράξη της Σάσας Σταμάτη που τον ενόχλησε, αλλά και την ισχυρή έκρηξη που συνέβει απέναντι από το σπίτι του.

Η οικογένεια του ηθοποιού ταλαιπωρήθηκε πολύ με τον κορονοϊό. Όπως ανέφερε ο ίδιος, η μητέρα του διασωληνώθηκε για 16 ημέρες και σώθηκε από θαύμα.

«Παρόλο που κόλλησα, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου από τον κορωνοϊό. Πέρασα πολύ άσχημες στιγμές όμως, γιατί παραλίγο να χάσω τη μητέρα μου. Ήταν πολύ άσχημα. Στην πρώτη καραντίνα κόλλησαν η μητέρα μου, ο πατέρας μου, η αδερφή μου, το μωρό της κι ο γαμπρός μου κι εμείς τη γλιτώσαμε», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μητέρα του: «Η μητέρα μου διασωληνώθηκε 16 ημέρες. Ουσιαστικά, περιμέναμε από μέρα σε μέρα ότι θα τη χάσουμε. Έγινε θαύμα όμως, κι αντέδρασε ο οργανισμός της. Και λέω θαύμα, γιατί σε παρόμοια κατάσταση, φεύγανε άνθρωποι 30 και 35 χρονών. Τότε που έγινε το θαύμα, συνειδητοποιήσαμε πόσο δύσκολη κατάσταση είναι. Την ημέρα που διασωληνωνόταν η μητέρα μου, ήρθε το ασθενοφόρο και πήρε την αδερφή μου. Ζούσαμε έναν πανικό για το που θα οδηγήσει αυτή η ιστορία».

Για την Σάσα Σταμάτη και την αποχώρησή της με δική του εντολή από το θέατρο, ο Βασίλης Χαραλαμπόμπουλος αναφέρει: «Δεν είχα θέμα με τη Σάσα Σταμάτη ή οτιδήποτε. Είχα θέμα με την πράξη της. Οποιουδήποτε άλλου να ήταν η πράξη, θα με έβρισκε απέναντι. Υπάρχουν κανόνες στο θέατρο και μερικοί είναι άγραφοι κανόνες. Δεν έχεις το δικαίωμα να σταματήσεις μια παράσταση και να πατήσεις το πόδι σου πάνω στη σκηνή, εν ώρα παράστασης. Παράσταση σταμάτησε μόνο η χούντα.»

Τέλος, για την ισχυρή έκρηξη απέναντι από το σπίτι του, ανέφερε: «Πετάγεσαι στον ύπνο σου και προτού να ακούσεις το "μπαμ" πετάγονται οι μπαλκονόπορτες πάνω στο κρεβάτι. Η γυναίκα λιποθύμησε και εγώ προσπαθούσα να την συνεφέρω».

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για έκρηξη στη Συγγρού: Θα μπορούσε να έχουμε πεθάνει