Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: Τα «καρφιά» της Μαίης στον Σπύρο – «Νομίζει ότι είναι ο king του παιχνιδιού» (video)

Newsbomb

Survivor: «Αυτός αποφασίζει με τα καλέσματά του για το ποιος θα μείνει και ποιος όχι»

Για δέκατη φορά στο φετινό Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και σχεδόν όλες τις φορές, έχει ζητήσει από το κοινό να μην τον ψηφίσει να παραμείνει.

Σε αυτό στάθηκε η Μαίη, η οποία είναι και αυτή στον… τάκο, και μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής υποστήριξε πως δεν πιστεύει σε αυτά τα λόγια του και πως ο Σπύρος θέλει να φτάσει μέχρι και τον τελικό.

«Ο Σπύρος νομίζει ότι είναι ο king του Survivor, ότι κατευθύνει τους πάντες κι ο κόσμος του ανήκει. Αυτός αποφασίζει με τα καλέσματά του για το ποιος θα μείνει και ποιος όχι. Δεν ξέρω πως το έχει στο κεφάλι του και νιώθει πως πείθει και τους γύρω του με αυτά τα καλέσματα. Στο τέλος βγαίνει πάντα σωστός» είπε η Μαίη Εμμανουηλίδου για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας από την άλλη δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λένε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν έχει συμβεί ξανά στο Survivor. Τόση πολλή καχυποψία στη φαντασία δεν έχω ξαναδεί. Με τόση πολλή φαντασία να εκδηλώνεται ο φόβος μιας ενδεχόμενης παραμονής μου, είναι ανεκδιήγητος. Από την Μαίη δεν περίμενα ευχαριστώ».