Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Τζένιφερ Άνιστον: Μίλησε στα ελληνικά στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards (vid)

Newsbomb

Η Τζένιφερ Άνιστον θυμήθηκε τις ελληνικές της ρίζες

Στο κόκκινο χαλί των «Critics Choice Awards 2024» περπατούσε η Τζένιφερ Άνιστον όταν άκουσε κάποιον να της μιλάει... ελληνικά.

Αυτός δεν ήταν άλλος ο Γιώργος Σατσίδης που όπως είπε στο «Happy Day» προσπάθησε να της τραβήξει την προσοχή, τη ρώτησε στα ελληνικά «Τζένιφερ τι κάνεις;». Η ηθοποιός που έχει ελληνική καταγωγή τον χαιρέτησε και του απάντησε «καλά εσύ;».

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, ελληνικής και ιρλανδο-σκωτσέζικης καταγωγής. Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Τα Φιλαράκια" (1994-2004), ενσαρκώνοντας το ρόλο της Ρέιτσελ Γκριν.

Γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1969 στο Σέρμαν Οκς της Καλιφόρνια των Η.Π.Α με γονείς τον Έλληνα ηθοποιό Τζον Άνιστον, που κατάγεται από τα Χανιά και μητέρα την επίσης ηθοποιό Νάνσι Ντάου (1936-2016) που έχει ιρλανδική και σκωτσέζικη καταγωγή. Το ελληνικό της όνομα είναι Ιωάννα Γενοβέφα Αναστασάκη,

Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις έντεκα χρονών. Επίσης, έχει δύο ετεροθαλείς αδερφούς: τον Τζον Μέλικ (John Melick) από την πλευρά της μητέρας της και τον Άλεξ Άνιστον (Alex Aniston) από την πλευρά του πατέρα της. Αν και δεν είναι ευρέως γνωστό, η Άνιστον, έζησε για ένα χρόνο στην Ελλάδα, ωστόσο, τα περισσότερα παιδικά της χρόνια τα έζησε στην Νέα Υόρκη. Ο νονός της, ήταν ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής Τέλι Σαβάλας. Τα τελευταία χρόνια ζει στο Μπελ Ερ του Λος Άντζελες.