Για τελευταία φορά βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα σήμερα το «Τι Λέει» με την Ελένη Τσολάκη.

Η εκπομπή «κόπηκε» από το πρόγραμμα του Alpha λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Η Ελένη Τσολάκη, με μουσικό «χαλί» το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου «Άντε καρδιά μου κι άσπρο πάτο, καιρός να πάμε παρακάτω», ανακοίνωσε ότι σήμερα είναι η τελευταία της εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα σας! Είμαστε εδώ, όπως κάθε μέρα μέχρι και σήμερα… Σήμερα Παρασκευή είναι η τελευταία μας εκπομπή. Αυτό το μικρό ταξίδι του «Τι λέει;» τελειώνει και ολοκληρώνεται σήμερα με το ίδιο κέφι, την ίδια χαρά και τα ίδια όμορφα συναισθήματα που είχαμε από τις αρχές του Σεπτέμβρη μέχρι και σήμερα. Επειδή εγώ δεν είμαι καλά στα λόγια και στους αποχαιρετισμούς και στους αποχωρισμούς, όπως σας συνηθίσαμε αυτούς τους μήνες, έτσι θα κάνουμε και σήμερα».

Στο τέλος της εκπομπής, η Ελένη Τσολάκη, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές σε μια έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα: «Δεν θα σας πούμε ψέματα, είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση και όταν χρειάζεται να πεις κάποια λόγια αποχαιρετισμού, όταν κάτι τελειώνει και δεν είναι στην ώρα του να τελειώσει. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε σήμερα να σας αφήσουμε με ένα μεγάλο χαμόγελο, το χαμόγελο που προσπαθήσαμε να σας μεταφέρουμε αυτούς τους μήνες που ήμασταν στον αέρα. Θέλω να σας πω ότι επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να δίνω μάχες, έχω μάθει να αναγνωρίζω και κάποιες μάχες που μπορεί να θεωρούνται χαμένες. Όταν κάτι τελειώνει όμως, κάτι άλλο πολύ ωραίο, πολύ μεγάλο, πολύ πιο όμορφο, μπορεί να ξεκινάει. Οι δυσκολίες είναι μέσα στη ζωή και η πραγματική ζωή δεν είναι εδώ, είναι εκεί έξω με τους ανθρώπους που μας αγαπάνε, που μας στηρίζουν, που μας δίνουν δύναμη, μας κάνουν να χαμογελάμε και να πιστεύουμε ότι τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Το ταξιδάκι μας τελειώνει εδώ. Ωραίο, γεμάτο, πλήρες, διδακτικό, γεμάτο μαθήματα και παθήματα, αλλά με την πιο γλυκιά γεύση που θα μπορούσε να μας αφήσει. Γι’ αυτό αξίζει μόνο να χαμογελάμε κι εμείς θέλαμε σήμερα μόνο να χαμογελάμε. Μετά από μια μεγάλη τρικυμία νομίζω ότι νομοτελειακά έρχονται άλλα πράγματα κι εμείς σε αυτά τα άλλα πράγματα, τα όμορφα, πρέπει να ελπίζουμε. Θέλω να το πω αυτό: εμείς δεν μπήκαμε ποτέ εδώ μέσα έχοντας στο μυαλό μας τα νούμερα, τα λόγια και τις εικασίες. Εμείς κάθε μέρα μπαίναμε εδώ για να περάσουμε καλά, χωρίς να μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο, μόνο εσείς και όσοι μας στηρίξατε.

Εδώ ολοκληρώνεται ο κύκλος, εδώ τελειώνει αυτό το ταξίδι με την υπόσχεση να τα ξαναπούμε και θα τα ξαναπούμε. Τα πιο ωραία και τα πιο μεγάλα είναι πάντα μπροστά μας. Τα φιλιά μας και την αγάπη μου! Ευχαριστούμε εσάς! Εσάς! Γεια σας».

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο: Αυτός είναι ο μεγάλος υπερτυχερός - Βρέθηκε 1,5 μήνα μετά!