MEETING POINT

Aλέξης Τσίπρας στο Newsbomb.gr: Ο κ. Μητσοτάκης ξεπληρώνει τα προεκλογικά του γραμμάτια

Ο Aλέξης Τσίπρας στο Newsbomb.gr

Ως «μεγάλη ευκαιρία» της χώρας χαρακτηρίζει το Ταμείο Ανάκαμψης ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στην Όλγα Τρέμη και το «Meeting Point», δηλώνοντας ωστόσο ότι τα οφέλη του προορίζονται αποκλειστικά για τους «γνωστούς - αγνώστους».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει στο Newsbomb.gr ότι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης αποκλείει τις μικρές και τις μεσαίες επιχειρήσεις από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης: Αφενός διότι, όπως λέει, τα δάνεια του Ταμείου θα περάσουν μέσα από τις συστημικές τράπεζες από τις οποίες «ο δανεισμός είναι εξαφανισμένη υπόθεση για την μέση μικρομεσαία επιχείρηση».

Όσο για τις επιδοτήσεις, ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει πως προορίζονται για τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους - για να «ξεπληρωθούν προεκλογικά γραμμάτια», όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Ο κύριος Μητσοτάκης θα θελήσει να ξεπληρώσει τα προεκλογικά του γραμμάτια», δηλώνει.

Και προσθέτει πως «υπάρχουν πολιτικές δεσμεύσεις του κυρίου Μητσοτάκη σε κάποιους επιχειρηματικούς ομίλους που βοήθησαν την ΝΔ προεκλογικά», στους οποίους και θα κατευθυνθούν, όπως υποστηρίζει, τα μεγάλα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr