MEETING POINT

Ο Μάκης Βορίδης στο Newsbomb.gr και την Όλγα Τρέμη

Ο Μάκης Βορίδης στο Newsbomb.gr και την Όλγα Τρέμη
Η συνέντευξη του Μάκη Βορίδη στην Όλγα Τρέμη

Στον θερμό ακόμη απόηχο του ανασχηματισμού και λίγο πριν από τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 85η ΔΕΘ, ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης μιλά για όλες τις πολιτικές εξελίξεις στο Newsbomb.gr και την Όλγα Τρέμη.

Ο Μάκης Βορίδης ανοίγει τα χαρτιά του στο Newsbomb.gr τόσο για τον ανασχηματισμό και τα πρόσωπα που επέλεξε ο Πρωθυπουργός, όσο και για τις νέες πολιτικές και ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές, σχολιάζοντας παράλληλα τη δριμεία κριτική που άσκησε η αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Απαντά, επίσης στο κατά πόσο μπορούν να «συγκατοικήσουν» στο ίδιο Υπουργικό Συμβούλιο ο ίδιος, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Θάνος Πλεύρης με τον Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Χρήστο Στυλιανίδη.

Σχολιάζει επίσης το «καυτό» θέμα των ανατιμήσεων σε βασικά προϊόντα και τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση για να συγκρατήσει το ράλι ανόδου των τιμών και ξεκαθαρίζει αν οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί επεκταθούν και σε άλλες επαγγελματικές ομάδες πέραν των υγειονομικών.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το 2022, ο Μάκης Βορίδης είναι κατηγορηματικός.

Τέλος, ο υπ. Εσωτερικών αναφέρεται και στην κριτική που ασκεί η κυβέρνηση στην πρόεδρό του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά και απαντά στο εάν ο ίδιος έχει προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μίκης Θεοδωράκης: Απούσα η κόρη του Μαργαρίτα από τη Μητρόπολη

Υπόθεση Σεμέδο: Τι αναφέρει η μητέρα της 17χρονης- Το μήνυμα στο Instagram του Σεμέδο και τα βίντεο

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται σφοδρές καταιγίδες - Οι περιοχές που θα πληγούν