MEETING POINT

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανοίγει τα χαρτιά του στην Όλγα Τρέμη και το Meeting Point του Newsbomb.gr

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανοίγει τα χαρτιά του στην Όλγα Τρέμη και το Meeting Point του Newsbomb.gr
Η Όλγα Τρέμη και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλά ανοιχτά για όλους και για όλα, στην Όλγα Τρέμη και το Meeting Point του Newsbomb.gr.

Ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Όλγα Τρέμη και το Meeting Point του Newsbomb.gr κάνει αποτίμηση των νέων μέτρων της κυβέρνησης για την ενεργειακή κρίση και τις ανατιμήσεις, εξηγεί εάν και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το «μαξιλάρι» των ταμειακών αποθεμάτων και απαντά σε όσους του άσκησαν κριτική για τη δημιουργία του. Μιλά, επίσης, για το Μνημόνιο που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και για το εάν και από ποιους επιβαρύνθηκε και υπερφορολογήθηκε η μεσαία τάξη

Αναφέρεται στην πανδημία και τη διαχείρισή της από την πλευρά της κυβέρνησης, καθώς και την αντιπολιτευτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Απαντά ακόμα στο εάν το κόμμα του είχε «θολή» θέση στο θέμα των εμβολιασμών.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος «ανοίγει» τα χαρτιά του και για τις πολιτικές εξελίξεις: Για την προοδευτική διακυβέρνηση και πώς μπορεί αυτή να προκύψει από τις κάλπες της απλής αναλογικής,αλλά και για το τι θα γίνει, κι εάν θα τεθεί θέμα ηγεσίας, στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ χάσει τις εκλογές.

Τέλος σχολιάζει τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής, την κούρσα για την ηγεσία μετά την αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά και την επανεμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου. Δίνει δε, τη δική του εκτίμηση για την πορεία της ελληνικής και ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας, ενώ σχολιάζει και αποτιμά και την άνοδο της ακροδεξιάς.