MEETING POINT

Η Αννα Διαμαντοπούλου στο Νewsbomb.gr και την Όλγα Τρέμη

Η Αννα Διαμαντοπούλου στο Νewsbomb.gr και την Ολγα Τρέμη
Η Αννα Διαμαντοπούλου στο Νewsbomb.gr και την Ολγα Τρέμη

Η Άννα Διαμαντοπούλου, πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, πρώην υπουργός και πρώην επίτροπος στην Ε.Ε., μιλά στο Meeting Point και την Ολγα Τρέμη – σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της κεντροαριστεράς, μιλά για τα μεγάλα διλήμματα που αντιμετωπίζει ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και δίνει την δική της, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, εκτίμηση τόσο για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών όσο και για τις πιθανότητες μετεκλογικών κυβερνητικών συνεργασιών.

Μιλά επίσης για τον ρόλο που παίζει ο χώρος του κέντρου στην διαμόρφωση του νέου πολιτικού σκηνικού, για το ποιες είναι οι προκλήσεις για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά και για τον ρόλο της σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα.

Η Άννα Διαμαντοπούλου απαντά επίσης στα κρίσιμα ερωτήματα για τη διαχείριση της πανδημίας, για τις παθογένειες του κράτους στην αντιμετώπιση κρίσεων και ακραίων καιρικών φαινομένων, για τα προβλήματα στον χώρο της Παιδείας, αλλά και για το μεγάλο – ελληνικό και παγκόσμιο – στοίχημα του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.