MEETING POINT

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος στο Newsbomb.gr και την Ολγα Τρέμη

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος στο Newsbomb.gr και την Ολγα Τρέμη

Ποια είναι η πρώτη αποτίμηση εντός ΣΥΡΙΖΑ για την ανοιχτή εκλογή Τσίπρα και την συμμετοχή στις εσωκομματικές κάλπες; Ο Γιώργος Κατρούγκαλος, βουλευτής και τομεάρχης Εξωτερικών του κόμματος δίνει το πρώτο στίγμα για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Newsbomb.gr και την Ολγα Τρέμη.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος μιλά για το «προσωπικό πολιτικό στοίχημα» του Αλέξη Τσίπρα, για την σύγκριση που γίνεται ως προς την συμμετοχή των πολιτών στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ και σ’ εκείνες του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, αλλά και για την σύγκριση του ΣΥΡΙΖΑ με το παλιό ΠΑΣΟΚ και του Αλέξη Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Μιλά επίσης για την επόμενη μέρα των εθνικών εκλογών, για τα σενάρια συγκυβέρνησης, για το ποιος μπορεί και πρέπει να είναι πρωθυπουργός σε ενδεχόμενη κυβέρνηση συνεργασίας, καθώς και για τα διλήμματα και ερωτήματα στα οποία – όπως λέει – θα πρέπει να απαντήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών αποτιμά και τα αποτελέσματα του ταξιδιού του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν. Μιλά για την προοπτική αγοράς των μαχητικών αεροσκαφών F-35, για τον αναθεωρητισμό της Τουρκίας αλλά και για τις σχέσεις της με την Δύση μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς και για τις συζητήσεις περί συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο.

Δείτε το trailer της συνέντευξης του Γιώργου Κατρούγκαλου στο Meeting Point του Newsbomb.gr με την Όλγα Τρέμη: