MEETING POINT

Meeting Point: Ο Χρήστος Σταϊκούρας και η Έφη Αχτσιόγλου στο Newsbomb.gr

Meeting Point: Ο Χρήστος Σταϊκούρας και η Έφη Αχτσιόγλου στο Newsbomb.gr

Δείτε το trailer της εκπομπής Meeting Point με την Όλγα Τρέμη, που θα προβληθεί το πρωί της Παρασκευής (23/09) στο Newsbomb.gr.

Λίγες μόλις ημέρες μετά τη ΔΕΘ 2022, όπου κυβέρνηση και αντιπολίτευση ανέπτυξαν τα οικονομικά τους προγράμματα, ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας και η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Έφη Αχτσιόγλου έρχονται «αντιμέτωποι» στο Newsbomb.gr και την εκπομπή Meeting Point με την Όλγα Τρέμη.

Με φόντο την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια που μαστίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ο επικεφαλής της ελληνικής οικονομίας κάνει λόγο για πανευρωπαϊκό πρόβλημα που απαιτούνται οριζόντιες κοινές λύσεις, παραθέτοντας τις άμεσες παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Από την πλευρά της η Έφη Αχτσιόγλου ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας πως οι εργαζόμενοι δίνουν δύο μισθούς για να καλύψουν το κόστος ενέργειας. Παράλληλα, αναλύει το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για άμεσες παρεμβάσεις ώστε να μειωθεί το ενεργειακό κόστος, ενώ εξηγεί τους λόγους που ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει ως στόχο την κρατικοποίηση της ΔΕΗ.

«Εμείς δεν λέμε ψέματα. Δεν υποσχόμαστε επιστροφή αναδρομικών», σημειώνει ο κ. Σταϊκούρας, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για ανεύθυνη αντιπολίτευση που μοιράζει δισεκατομμύρια. «Με το έλλειμμα που μας άφησε η ΝΔ δεν μπορεί να κουνά το δάχτυλο», απαντά η Έφη Αχτσιόγλου, υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση πετά το μπαλάκι στους καταναλωτές.

Δείτε το trailer της εκπομπής Meeting Point με την Όλγα Τρέμη και καλεσμένους τον Χρήστο Σταϊκούρα και την Έφη Αχτσιόγλου: