Μεγάλος Διαγωνισμός: Μία ολοκληρωμένη υποτροφία μεταπτυχιακού και -40% στα δίδακτρα για όλους!

Newsbomb

Την παρούσα περίοδο και εν μέσω αυτής της νέας πραγματικότητας που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, έχουν προκύψει ανακατατάξεις σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της ζωής μας, ενώ ένας από αυτούς είναι αναμφίβολα και η αγορά εργασίας.

Αυτό σημαίνει πως ο «πήχης» του ανταγωνισμού στο εργασιακό περιβάλλον έχει ανέβει, όμως στο χέρι μας είναι να βρούμε τους τρόπους που θα μας δώσουν μεγαλύτερο προβάδισμα στον κλάδο με τον οποίο απασχολούμαστε. Πώς θα το καταφέρουμε; Κάνοντας τον όρο «διά βίου μάθηση» έναν τρόπο ζωής που θα μας παρακινεί να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, αποκτώντας βαθύτερη εξειδίκευση στον τομέα μας, εξελίσσοντας τα προσόντα και φυσικά, το περιεχόμενο του βιογραφικού μας!

Παρότι μοιάζει να είναι μία διαδικασία χρονοβόρα που απαιτεί από εμάς μπόλικο ελεύθερο χρόνο και... υπομονή, στην πραγματικότητα έχουμε τη δυνατότητα να την προσαρμόσουμε στα μέτρα μας, επιλέγοντας ένα ευέλικτο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ή ένα πρόγραμμα μετεκπαίδευσης, το οποίο θα μας προσφέρει μία αναγνωρισμένη πιστοποίηση αλλά και διεθνείς προοπτικές για την επαγγελματική μας ανέλιξη.

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω, καταλαβαίνουμε γιατί ο διαγωνισμός που διοργανώνουν το Mediterranean College και το Mediterranean Professional Studies σε συνεργασία με τον Όμιλο DPG Digital Media, είναι μία μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία που δεν πρέπει να παραβλέψουμε! Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου, ενώ εμείς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε για να λάβουμε μέρος, είναι να συμπληρώσουμε τα στοιχεία μας στη Φόρμα Συμμετοχής. Με αυτόν τον τρόπο, μπαίνουμε στην κλήρωση για να διεκδικήσουμε μία ολοκληρωμένη υποτροφία σε ένα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της επιλογής μας, ενώ συγχρόνως εξασφαλίζουμε μία επιδότηση 40% για τα δίδακτρα οποιουδήποτε μεταπτυχιακού προγράμματος ή προγράμματος εξειδίκευσης.

Το Mediterranean College είναι το πρώτο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο της Ελλάδας, το οποίο διαθέτει σύγχρονα προγράμματα προπτυχιακών & μεταπτυχιακών σπουδών που μας εξασφαλίζουν ένα αναγνωρισμένο πτυχίο με την πιστοποίηση του University of Derby και των κορυφαίων βρετανικών επαγγελματικών συλλόγων. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει 19 αναγνωρισμένα Μεταπτυχιακά Προγράμματα μονοετή και διετή με δυνατότητα μικτής ή εξ αποστάσεως φοίτησης, τα οποία χωρίζονται στις εξής κατευθύνσεις: Οικονομία και Διοίκηση, Ναυτιλιακά, Πληροφορική, Ψυχολογία, Επιστήμη της Αγωγής, Πολιτικών και Μηχανολόγων Μηχανικών, Τουρισμού και Φιλοξενίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών, οι φοιτητές διδάσκονται πλάι σε καταρτισμένους καθηγητές, έρχονται σε επαφή με διακεκριμένους επαγγελματίες και επιχειρήσεις, ενώ μέσω των project και της πρακτικής άσκησης που υλοποιούν, έχουν τη δυνατότητα να περάσουν από τη θεωρεία στην πράξη!

Εξίσου ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Mediterranean Professional Studies, δηλαδή τα ευέλικτα προγράμματα μετεκπαίδευσης, που απευθύνονται σε φοιτητές, αποφοίτους και εργαζόμενους που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν επιπλέον εξειδίκευση στον κλάδο τους, ακόμη και σε ελεύθερους επαγγελματίες που αναζητούν τρόπους να στηρίξουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους.

Κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων, οι σπουδαστές ενημερώνονται για τις παγκόσμιες τάσεις που αφορούν το αντικείμενό τους, διευρύνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, ενώ με το πέρας των σπουδών τους παρέχεται μία πιστοποίηση αναγνωρισμένη από το European International University.

Ακόμη και αν η παρούσα περίοδος δεν είναι η ευνοϊκότερη για κανέναν επαγγελματικό κλάδο, μπορούμε να δημιουργήσουμε μόνοι μας τις ευκαιρίες που θα μας εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον! Ακριβώς για αυτό, συμπληρώνουμε έγκαιρα τη Φόρμα Συμμετοχής του διαγωνισμού και ευελπιστούμε πως αυτή η κίνηση, θα γίνει η αφορμή για ένα «ταξίδι» στον κόσμο της μάθησης!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved