ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η AEGEAN ανέστειλε τις πτήσεις στη Βηρυτό - Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η AEGEAN ανέστειλε τις πτήσεις στη Βηρυτό - Η ανακοίνωση της εταιρείας

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία γνωστοποίησε πως αναστέλλει τις πτήσεις προς την Βηρυτό λόγω έρευνας για εξωγενή ζημιά σε πτήση της.

Η AEGEAN ανακοίνωσε ότι, από τις 11 Ιανουαρίου, έχει αναστείλει τις πτήσεις της προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Rania Hariri της Βηρυτού.

Η αναστολή έγινε μέχρι να ολοκληρωθεί έρευνα που διεξάγεται σχετικά με τα αίτια εξωγενούς ζημιάς, που διαπιστώθηκε από το προσωπικό εδάφους στην Βηρυτό στο εξωτερικό της ατράκτου του αεροσκάφους, που εκτέλεσε την πτήση της 10ης Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η AEGEAN ενημερώνει ότι από 11/1/2022 έχει αναστείλει τις πτήσεις της προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Rania Hariri της Βηρυτού.

Η αναστολή έγινε μέχρι να ολοκληρωθεί έρευνα που διεξάγεται σχετικά με τα αίτια εξωγενούς ζημιάς, που διαπιστώθηκε από το προσωπικό εδάφους στην Βηρυτό στο εξωτερικό της ατράκτου του αεροσκάφους, που εκτέλεσε την πτήση της 10/1/2022. Η εταιρεία προέβη την ιδιά ημέρα σε ενημέρωση των ελληνικών αρχών καθώς και των αρχών του αεροδρομίου της Βηρυτού.

Οι επιβάτες των οποίων οι πτήσεις επηρεάζονται έχουν τη δυνατότητα είτε να ακυρώσουν το εισιτήριο τους με πλήρη επιστροφή των χρημάτων τους, είτε να λάβουν credit voucher ίσης αξίας, είτε να προγραμματίσουν το ταξίδι τους σε μελλοντική ημερομηνία.

Για την αποκατάσταση των πτήσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση τις προσεχείς εβδομάδες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Περιστέρι: 32χρονος βίασε την 14χρονη ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του

Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκλόνισε ο Stan - Απεγκλώβισε τη σύζυγό του επιχειρηματία από τη Ferrari (vid)

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Ποιες είναι πρώτες στη λίστα - Πότε θα ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα ψύχους – Πότε θα χτυπήσει, τι λένε Αρναούτογλου, Μαρουσάκης