Παίζει να βρήκαμε την ultimate εφαρμογή για ψηφιακές συναλλαγές

Newsbomb

Εσείς ακόμα πληρώνετε με μετρητά;

Όσοι έχουμε τη χαρά να μεγαλώνουμε παιδιά, ξέρουμε πόσο χρόνο και προσπάθεια απαιτεί η οργάνωση μίας έστω και σύντομης, κοντινής απόδρασης, ειδικά όταν θέλουμε να την απολαύσουμε με φίλους – για παράδειγμα με κάποιες ακόμα φιλικές οικογένειες. Ωστόσο, το πραγματικά δύσκολο κομμάτι δεν είναι o συγχρονισμός μεταξύ μας ή η προετοιμασία του ταξιδιού, όσο η διαχείριση του προϋπολογισμού, δηλαδή των κοινών εξόδων μετακίνησης, διαμονής και φαγητού. Διότι μπορεί η κάθε οικογένεια να έχει το δικό της budget, όμως κάποια πράγματα χρειάζεται να τα πληρώσουμε από κοινού.

Πώς θα καταφέρουμε κάτι τέτοιο, χωρίς να μπλέξουμε με κομπιουτεράκια ή τεφτέρια και δίχως να χάσουμε την ξεγνοιασιά ή την καλή μας διάθεση και δη, όταν κάποιοι χρησιμοποιούμε μετρητά, ενώ άλλοι προτιμούν μεθόδους e-payment; Την …περίπλοκη αυτή κατάσταση έρχεται να απλοποιήσει με ένα app η COSMOTE: το payzy. Κι ακριβώς επειδή την κατέβασα στο smartphone μου, θέλοντας να τη δοκιμάσω σε ένα ταξίδι που πραγματοποίησα πρόσφατα με την οικογένειά μου, οφείλω να αναφέρω πως το payzy by COSMOTE είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος και ασφαλής τρόπος, για να πραγματοποιούμε κάθε συναλλαγή, ακόμα κι αυτές με τα κοντινά μας πρόσωπα, τους φίλους, την οικογένεια, τους συναδέλφους μας.

Πώς το payzy μας εξασφαλίζει πιο άμεσες, απλές και ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές

Αδιαμφισβήτητα, το πλαστικό χρήμα έχει μπει δυναμικά στη ζωή μας, γεγονός που το επιβεβαιώνει και ο αριθμός των ηλεκτρονικών πληρωμών, ο οποίος από το 2017 έως σήμερα, έχει ήδη υπερ-τριπλασιαστεί. Παρ’ όλα αυτά, εγώ μέχρι πρόσφατα προτιμούσα τις παραδοσιακές συναλλαγές, διότι δεν ήμουν ακόμη αρκετά εξοικειωμένος με τις σύγχρονες ψηφιακές πληρωμές με το κινητό.

Αυτό σημαίνει πως περίμενα σε ουρές για να εξοφλήσω έναν λογαριασμό ή έχανα χρόνο, αναζητώντας ένα ATM για να δώσω τα χρήματα που χρωστούσα σε κάποιον φίλο. Ευτυχώς, από τη μέρα που κατέβασα το payzy στο κινητό μου, περίπου μία εβδομάδα πριν το οικογενειακό ταξίδι, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πλέον απολαμβάνω τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μου, όπου κι αν βρίσκομαι.

Διότι με τη συγκεκριμένη εφαρμογή μπορώ να πραγματοποιώ εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια κάθε συναλλαγή, είτε πρόκειται για να μοιράσω τα έξοδα από αεροπορικά εισιτήρια και εισόδους από τα μουσεία, είτε για την πληρωμή του λογαριασμού του νερού και του τηλεφώνου ή για μία οικονομική εκκρεμότητα που μοιράζομαι με κάποιο κοντινό μου πρόσωπο. Για να το αποκτήσω, κατέβασα την εφαρμογή και έπειτα πραγματοποίησα την εγγραφή μου, η οποία διήρκεσε λίγα λεπτά, απαιτούσε το email, την ταυτότητα, τον αριθμό του κινητού μου και μία σύντομη βιντεοκλήση με έναν πιστοποιημένο εκπρόσωπο της COSMOTE Payments.

Οι λειτουργίες που μας παρακινούν να συστήσουμε στους φίλους μας το payzy by COSMOTE

Κι όμως, μέσα σε λίγη ώρα, χρησιμοποιώντας μόνο το smartphone μου, είχα ανοίξει έναν ελληνικό IBAN λογαριασμό, είχα εκδώσει μία ψηφιακή χρεωστική VISA κάρτα και μπορούσα πλέον να κάνω όλες τις αγορές μου σε φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα, καθώς και να εξοφλήσω τους λογαριασμούς μου, χωρίς κόπο και με απόλυτη ασφάλεια.

Βέβαια, αυτό που με έκανε να ενθουσιαστώ με το συγκεκριμένο app και να αρχίσω να το χρησιμοποιώ όλο και περισσότερο, ήταν η λειτουργία Split it, η οποία μας «έλυσε» τα χέρια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που πραγματοποιήσαμε με την οικογένειά μου και με τους φίλους μας. Αυτό οφείλεται σε εμένα, βέβαια που προσκάλεσα τους συνταξιδιώτες μου στην εφαρμογή, ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρονται στο payzy how-to βίντεο που υπάρχει και παρακάτω.

Πιο αναλυτικά, δημιουργώντας την ομάδα «Ταξίδι στα Μετέωρα» και συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή τους γονείς με τους οποίους θα μοιραζόμασταν το ταξίδι, είχαμε όλοι τη δυνατότητα να προσθέσουμε ό,τι έχουμε πληρώσει για το συγκεκριμένο ταξίδι, γνωρίζαμε ποιος χρωστά τι και σε ποιον από τα μέλη της ομάδας, ενώ το Split it έκανε τους τελικούς υπολογισμούς αυτόματα και έκανε και τη μεταφορά των χρημάτων σε κάθε πρόσωπο. Κι όλα αυτά χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ή προμήθεια.

Μάλιστα, εξίσου χρήσιμο ήταν και το Chat & Pay στη μεταφορά χρημάτων, ειδικότερα για τα απρόβλεπτα μικροέξοδα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αφού μπορούσαμε να επιλέξουμε ένα άτομο από τις επαφές, να πληκτρολογήσουμε το χρηματικό ποσό που θέλουμε να του μεταφέρουμε και να το αποστείλουμε μέσω chat σε πραγματικό χρόνο, τόσο όσο χρειάζεται για να στείλουμε ένα μήνυμα.

Άρα, συνοψίζοντας το payzy by COSMOTE είναι η πρωτοποριακή εφαρμογή που μας συστήνει έναν νέο κόσμο πληρωμών μέσω του smartphone μας, κάνοντας ακόμη πιο εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς τις καθημερινές συναλλαγές μας, ανεξάρτητα από τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο που χρησιμοποιούμε, ανεξάρτητα από το εάν έχουμε κινητό iOS ή Android. Το καλύτερο δεν είναι αυτό, βέβαια, αλλά το γεγονός πως όσο πιο πολύ το χρησιμοποιούμε, κλείνοντας οικονομικές εκκρεμότητες, ανταλλάσσοντας χρήματα με τους φίλους μας και πληρώνοντας τις αγορές μας, τόσο περισσότερο κερδίζουμε.

Πώς κερδίζουμε στο payzy; Αξιοποιούμε τα πλεονεκτήματα που μας προσφέρει, κερδίζοντας πίσω χρήματα στο payzy πορτοφόλι μας , τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όπου και όποτε θέλουμε, χωρίς περιορισμούς. Ε αυτό μάλιστα αποτελεί πρωτοτυπία και win-win κατάσταση για εμάς, τους χρήστες.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved