Αντώνης Μιτζάλης (AVAX): Το 2027 θα παραδοθεί το Flyover στην Θεσσαλονίκη
Ο κ. Μιτζάλης αναφέρθηκε στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο που η ΑΒΑΞ κατασκευάζει για λογαριασμό του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, σημειώνοντας ότι εκτός της κοινωνικής σημασίας του, «αποτελεί ένα τεράστιο επίτευγμα καινοτομίας, σύγχρονης τεχνολογίας και φιλικού στο περιβάλλον σχεδιασμού, στην αιχμή των πιο απαιτητικών διεθνών προδιαγραφών», μιλώντας σε forum της εφημερίδας «Μακεδονία».
Όσον αφορά στον αυτοκινητόδρομο Flyover στη Θεσσαλονίκη, σημειώνεται πως οι εργασίες προχωρούν βάσει χρονοδιαγράμματος, καθώς έχει ήδη υλοποιηθεί περί το 20%.
Ο εντεταλμένος σύμβουλος αναφέρθηκε επίσης στις ιστορικές καταβολές της ΑΒΑΞ στην πόλη της Θεσσαλονίκης, μέσω της θυγατρικής της ΕΤΕΘ και εξέφρασε την ελπίδα ότι η Θεσσαλονίκη θα εμφανιστεί προετοιμασμένη, ώστε νέα γενιά έργων να διαδεχθεί αυτά που ολοκληρώνονται.