ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σεμινάριο Ελληνορωσικού επιμελητηρίου για επιχειρηματίες

Σεμινάριο Ελληνορωσικού επιμελητηρίου για επιχειρηματίες

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα, «Πώς να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την παρούσα οικονομική κρίση & πώς να προετοιμαστείτε σωστά για την επόμενη μέρα»

Το σεμινάρια θα λάβει χώρα στις 18 Νοεμβρίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού και Επιστημονικού Κέντρου
της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα.

Ώρες διεξαγωγής: 17.00 – 20.00

Το σεμινάριο απευθύνεται στα μέλη του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου αλλά και στους επιχειρηματίες που επιθυμούν να λάβουν πρακτικές οδηγίες σχετικά με την συναισθηματική /ψυχολογική διαχείριση της κρίσης, τους τρόπους διαχείρισης του προσωπικού σε περίοδο κρίσης, την δημιουργία
μιας δυνατής ομάδας με κοινούς στόχους, την εκμετάλλευση των αδυναμιών του ανταγωνισμού κτλ.

Εισηγητής θα είναι ο διακεκριμένος Λέκτορας/ Senior Business Consultant κ. Γεώργιος-Αιμίλιος Μπούας, ο οποίος είναι ένας καταξιωμένος Ομιλητής στον Ευρωπαϊκό χώρο. Ο κ. Γ. Α. Μπούας κατάγεται από την Κέρκυρα ,γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και σήμερα ζει στη Γαλλία . Είναι Πτυχιούχος της
Α.Σ.Ο.Ε.Ε. με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου(UCL) και τα τελευταία 25 έτη έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες Στελέχη κι εργαζόμενους του Ιδιωτικού τομέα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε θέματα Ποιότητας, Εξυπηρέτησης Πελατών, Ανθρώπινων κι Εργασιακών Σχέσεων , Ηγεσίας & Management.

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει τα τελευταία χρόνια το εκπαιδευτικό του έργο που αφορά στην ψυχολογική προσέγγιση και διαχείριση από τις Επιχ/σεις της παρούσας οικονομικής κρίσης, ενώ είναι προσκεκλημένος βασικός Ομιλητής σε διάφορα συνέδρια.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα
Διεύθυνση: Τζαβέλλα 7, Χαλάνδρι
Τηλ. 2106778567

Σχετικές ειδήσεις