Ειλημμένη απόφαση η αναδιάρθρωση του «Νηρέα»

Newsroom Newsroom

Ειλημμένη απόφαση η αναδιάρθρωση του «Νηρέα»

«Η εταιρεία βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη της βέλτιστης συμφωνίας αναδιάρθρωσης και επιδεικνύει αμέριστη συνεργατικότητα με τις πιστώτριες τράπεζες», επισημαίνει η Νηρεύς ΑΕ, με αφορμή δημοσίευμα με τίτλο "Ιχθυοκαλλιέργειες: H αναδιάρθρωση κολλάει στον ... ΝΗΡΕΑ".

«Οι δήθεν καθυστερήσεις και η άρνηση που όλως αβάσιμα και δυσφημιστικά αναφέρονται από το συντάκτη του άρθρου και τις "τραπεζικές" ή άλλες "πηγές" του, είναι στην πραγματικότητα η προσεκτική επεξεργασία όλων των σχετικών εγγράφων και διαδικασιών υπό το πρίσμα και της ισχύουσας νομοθεσίας. Αυτό αποτελεί μία επιβεβλημένη και πάγια πρακτική της Νηρεύς, η οποία ως ηγέτιδα του κλάδου και μία από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρείες τροφίμων της χώρας επιδεικνύει πάντοτε τη δέουσα σοβαρότητα.

Επομένως, η αναδιάρθρωση της Νηρεύς είναι δρομολογημένη και όλη η διοικητική ομάδα εργάζεται ακούραστα για τη συντομότερη και καλύτερη δυνατή ολοκλήρωση και υλοποίησή της στα πλαίσια του νόμου. Εκτιμούμε ότι η βασική συμφωνία θα οριστικοποιηθεί εντός των επομένων ημερών, κατόπιν και των απαραίτητων εγκρίσεων από τα αρμόδια κλιμάκια των τραπεζών.

Κατά τα λοιπά, οι άλλες εταιρείες του κλάδου ακολουθούν την πορεία τους μέσα από τις διάφορες διαδικασίες που επιλέγονται», αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωσή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved