ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Eurolife ERB Ασφαλιστικής

Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Eurolife ERB Ασφαλιστικής

Η επιτυχημένη πρωτοβουλία της Eurolife ERB Ασφαλιστικής για το πρόγραμμα «Advanced Program in Management for Insurance Executives», το οποίο έχει λάβει σημαντική αποδοχή και αναγνώριση από όλους τους συνεργάτες της, ολοκλήρωσε με επιτυχία τον 3ο Ακαδημαϊκό κύκλο.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και ως εισηγητές, έχουν επιλεγεί καθηγητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Πανεπιστημίου.
Επιλεγμένοι συνεργάτες της Eurolife ERB Ασφαλιστικής παρακολούθησαν τέσσερις υποχρεωτικές ενότητες συνολικής διάρκειας 32 ωρών καλύπτοντας τα εξής γνωστικά αντικείμενα:
- Ηγεσία και Οργανωσιακή Συμπεριφορά
- Ανάλυση Λογιστικών Καταστάσεων και Χρηματοοικονομικοί Δείκτες
- Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Καταναλωτή
- Κατάρτιση και αξιολόγηση επιχειρηματικών σχεδίων (Business Plans)
Επιπροσθέτως, στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος οι συμμετέχοντες παρακολουθήσαν μια επιπλέον ενότητα διάρκειας τεσσάρων ωρών, έχοντας να επιλέξουν μια από τις ακόλουθες ενότητες:
- Ψυχολογία και Αγορές

- Ο ρόλος του Στρατηγικού Management στην Αποτελεσματική Διοίκηση Επιχειρήσεων

- Τεχνικές Ανάλυσης Ενδοεπιχειρησιακών Δεδομένων για τη Λήψη Αποφάσεων (Business Analytics)

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκίνησε το Μάιο και ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 2014, καλύπτοντας πέντε συνολικά ενότητες, σε 36 ώρες διδασκαλίας.


Οι συνεργάτες που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα «Τεστ γνώσεων πολλαπλών απαντήσεων» παραβρεθήκαν στην Τελετή Αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου και παρέλαβαν το σχετικό Πιστοποιητικό Σπουδών.


Επιπλέον, παρευρέθησαν από την πλευρά του Πανεπιστημίου ο Πρύτανης του Τμήματος, ο επιστημονικός υπεύθυνος και οι καθηγητές του προγράμματος και από τη Eurolife ERB ο Διευθύνων Σύμβουλος, και Στελέχη Πωλήσεων, Εκπαίδευσης και Marketing της Εταιρίας, καθώς και μέλη των οικογενειών τους όλων των Συνεργατών που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα.


Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB Ασφαλιστικής τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «η Eurolife ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση, ως επένδυση για το μέλλον των συνεργατών».

Σχετικές ειδήσεις