ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νobacco 2014: 6 νέα καταστήματα, 60% αύξηση πωλήσεων

Νobacco 2014: 6 νέα καταστήματα, 60% αύξηση πωλήσεων

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή στο ξενοδοχείο Athens Ledra το πρώτο Εταιρικό Συνέδριο Συνεργατών της εταιρίας ηλεκτρονικών τσιγάρων NOBACCO. Παρουσία όλων των συνεργατών της εταιρίας πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός του 2014, παρουσιάστηκε η νέα οργανωτική δομή του δικτύου που δίνει έμφαση στην υποστήριξη των συνεργατών και την εξυπηρέτηση των πελατών του, οι βασικές αρχές και υποστηρικτικές υπηρεσίες του νέου και πολλά υποσχόμενου συστήματος Franchising καθώς και οι γενικές κατευθυντήριες γραμμές της νέας στρατηγικής ανάπτυξης και επέκτασης του δικτύου των σημείων πώλησης της NOBACCO.

Yπερδιπλάσιες προβλέψεις για το επόμενο έτος!

Σε μια δύσκολη χρονιά για το Ελληνικό λιανεμπόριο, ο ετήσιος απολογισμός αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την εταιρία και τον κλάδο του ηλεκτρονικού τσιγάρου με πραγματικά αξιοζήλευτες, δυναμικές επιδόσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε σύγκριση με το 2013 η NOBACCO παρουσίασε αύξηση πωλήσεων 60% περίπου ενώ μέσα στο 2014 εγκαινιάστηκαν 6 νέα NOBACCO Shop (Κέρκυρα, Κορυδαλλός, Πειραιάς, Χανιά, Νέα Ιωνία, Χαλκίδα) καθώς και πολλά νέα σημεία πώλησης.

nobacco franchise annual meeting

Πατώντας σε στέρεες βάσεις η NOBACCO μετακομίζει σε λίγο καιρό στα νέα της γραφεία στο Νέο Ψυχικό. Οι νέοι χώροι θα στεγάσουν το νέο logistics center, το εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα καθώς και το νέο κέντρο υποστήριξης και εκπαίδευσης των συνεργατών του δικτύου. Το 2015 θα εγκαινιαστεί η λειτουργία 12 νέων NOBACCO Shop σε όλη την Ελλάδα ενώ συνεχίζουν να εντάσσονται στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας νέα εξειδικευμένα στελέχη.

Nobacco Lounge Interior 9

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Μάρκος Μαρκόπουλος δήλωσε: “Η προσπάθεια για στήριξη της επιστημονικής έρευνας και των R&D καινοτόμων προϊόντων ατμίσματος θα συνεχιστεί σε συνεργασία με επιστημονικούς φορείς όπως το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Η εταιρεία τολμά και επενδύει στην εξωστρέφεια ανοίγοντας δρόμους επέκτασης και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες ενώ η πληθώρα των τοξικολογικών αναλύσεων που πραγματοποιούμε στοχεύει διαχρονικά στην δημιουργία προϊόντων 100% ασφαλή για χρήση στο ηλεκτρονικό τσιγάρο”.

Nobacco Lounge Interior detail 1

Από τον Απρίλιο του 2012, η NOBACCO πρωτοπορεί με την συμμετοχή της στο πληρέστερο και παγκοσμίως εμπεριστατωμένο πρόγραμμα ελέγχου και πιστοποίησης των Υγρών Αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου (e-liquids) από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης. Η εφαρμογή του αυστηρού προγράμματος Πιστοποίησης εξασφαλίζει τη διαχρονική παροχή ασφαλών προϊόντων καθώς όλα τα υγρά αναπλήρωσης της NOBACCO ελέγχονται κάθε μήνα από πανεπιστημιακά εργαστήρια και διαθέτουν Πιστοποίηση με βάση τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1272/2008.

Σχετικές ειδήσεις