ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γ. Βαρδινογιάννης: Θετικά σχόλια για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Γ. Βαρδινογιάννης: Θετικά σχόλια για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Για τις πρώτες μέρες της διακυβέρνησης της Ελλάδας από τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο πρακτορείο Reuters ο επιχειρηματίας, κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης, σχολιάζοντας και τις μέχρι τώρα κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Βαρδινογιάννης χαρακτήρισε βάσιμη τη στάση της κυβέρνησης να επιτεθεί ενάντια σε ένα καθεστώς συγκεκριμένο: «που έπαιξε σημαντικό ρόλο και επηρέασε με αρνητικό και διεφθαρμένο τρόπο το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα» όπως χαρακτηριστικά τόνισε και σημείωσε πως η αντιμετώπιση της διαφθοράς θα έχει θετικό αντίκτυπο στην οικονομική ανάπτυξη και την εμπιστοσύνη προς τις επιχειρήσεις. «Η ιδιοκτησία και διαχείριση μίας επιτυχημένης παγκοσμίως επιχείρησης δεν σημαίνει ότι είσαι ολιγάρχης» συμπλήρωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στη νέα ελληνική κυβέρνηση, καλωσορίζοντας τον τρόπο προσέγγισης, όπου το «fair play, οι νόμοι και οι κανονισμοί θα υπερισχύσουν».

Ο κ.Βαρδινογιάννης, αφού υπογράμμισε πως έχει εμπιστοσύνη στη νέα κυβέρνηση, τόνισε: «Προσωπικά καλωσορίζω τον τρόπο προσέγγισης όπου το “fair play”, οι νόμοι και οι κανονισμοί θα υπερισχύσουν».

Σχετικές ειδήσεις