ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δημοπρασία αγάπης με τη συμβολή 100 αγαπημένων προσώπων ανακοίνωσε η ΕΨΑ

Δημοπρασία αγάπης με τη συμβολή 100 αγαπημένων προσώπων ανακοίνωσε η ΕΨΑ

Με μια μεγάλη γιορτή στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, επέλεξε να ανακοινώσει η ΕΨΑ την έναρξη της δημοπρασίας αγάπης προς τις τρεις Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις: ΑγκαλιάΖΩ, Θεόφιλος και Παιδικά Χωριά SOS.

Η θρυλική φιάλη της Λεμονάδας, το κλασικό, γυάλινο μπουκάλι της ΕΨΑ, παραδόθηκε ως καμβάς, για να «ντυθεί» με δημιουργική διάθεση σε ελεύθερο θέμα. Συνολικά, 103 αγαπημένα πρόσωπα και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δημιούργησαν το δικό τους μοναδικό μπουκάλι, για να στηρίξουν τις Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις, με την πώλησή του μέσω της ιστοσελίδας δημοπρασίας (www.messageonabottle.gr).

Την εκδήλωση τίμησαν πολλά αγαπημένα πρόσωπα ανάμεσά στους οποίους ήταν: ο Μίμης Πλέσσας, η Νίκη Παπαθεοχάρη, ο Νίκος Παπαδάκης, η Νόνη Δούνια, η Μαίρη Συνατσάκη, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ο Δημήτρης Μακαλιάς με την Αντιγόνη Ψυχράμη, η Ζέτα Δούκα, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Θεόδωρος Παπαλουκάς, η Λένα Κατσανίδου, η Ρέα Τουτουνζή, η Έρρικα Πρεζεράκου, η Νίνα Λοτσάρη, η Φαίη Μαυραγάνη με τη κόρη της Λυδία Μάνεση, η Κλέλια Πανταζή, η Πηγή Δεβετζή, η Άννα Βερούλη, η Μαρίσα Τσόρτσιλ, η Κατερίνα Γερονικολού, η Κωνσταντίνα Κλαψινού και πολλοί άλλοι.

Μετά το τέλος της δημοπρασίας μέσω του (www.messageonabottle.gr), η ΕΨΑ, πιστή στις αξίες της και στο σκοπό, θα διπλασιάσει τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των συλλεκτικών μπουκαλιών.

Σχετικά με τη δημοπρασία

Ακολουθείται ο κλασσικός τρόπος των δημοπρασιών: ο ενδιαφερόμενος που θα έχει κάνει την υψηλότερη προσφορά θα γίνει ο κάτοχος του μπουκαλιού του προσώπου που επέλεξε. Μετά από κάθε προσφορά, το ποσό που αναφέρεται στο συγκεκριμένο μπουκάλι αναπροσαρμόζεται αυτόματα με το νέο ποσό. Στην περίπτωση που κάποιος άλλος χρήστης ενδιαφερθεί για το ίδιο μπουκάλι και προσφέρει μεγαλύτερο ποσό, αυτόματα αποστέλλεται email με τίτλο «Message on a Bottle» που πληροφορεί τον ενδιαφερόμενο με την προηγούμενη υψηλότερη προσφορά, ότι η προσφορά του ξεπεράστηκε, αναγράφοντας παράλληλα την τρέχουσα τιμή.

Οι πλειοδότες θα ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της δημοπρασίας από την ΕΨΑ, μετά τη λήξη της (30 Ιουνίου) με σχετικό προσωπικό μήνυμα, στο e-mail που θα έχουν δηλώσει κατά τη συμμετοχή τους στη δημοπρασία. Η ιστοσελίδα, η οποία δημιουργήθηκε ειδικά για το σκοπό, θα είναι ενεργή για προσφορές έως και τα μεσάνυχτα της 30ης Ιουνίου, ενώ η τιμή εκκίνησης για κάθε μπουκάλι είναι 25 ευρώ.

Όλα τα μπουκάλια που θα έχουν αγοραστεί θα παραλαμβάνονται μετά την ολική τους εξόφληση.

Σχετικές ειδήσεις