ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υγραεριοκίνηση… η καλύτερη κίνησή σας!

Υγραεριοκίνηση… η καλύτερη κίνησή σας!

Το υγραέριο αλλάζει τα δεδομένα στις μετακινήσεις παγκοσμίως!

Το επιλέγουν όλο και περισσότεροι οδηγοί που θέλουν να μειώσουν τα έξοδά τους χωρίς να στερηθούν το αυτοκίνητό τους. Με έως 50% οικονομία στα καύσιμα και πάνω από 1.500€ εξοικονόμηση το χρόνο, η υγραεριοκίνηση σας οδηγεί στο μέλλον και το πιο μακρινό ταξίδι γίνεται μια άνετη βόλτα...

Επιπλέον σήμερα, όσοι το επιλέγουν για να κινηθούν, το προμηθεύονται πολύ πιο εύκολα, καθώς τα διαθέσιμα πρατήρια έχουν αυξηθεί σημαντικά, όπως άλλωστε και ο αριθμός των υγραεριοκινούμενων αυτοκίνητων σε όλη την Ελλάδα.

Μετατρέψτε το αυτοκίνητό σας εύκολα και απλά και οδηγείστε το σε καινούριους δρόμους!

Στην Autogas Tsopelogiannis!

Οι δρόμοι για την υγραεριοκίνηση είναι γνωστοί στην Autogas Tsopelogiannis! Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της, έχει εξυπηρετήσει περισσότερα από 110.000 αυτοκίνητα ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταστήσει πάνω από 11.000 συστήματα υγραεριοκίνησης! Χιλιάδες ευχαριστημένοι οδηγοί κινούνται καθημερινά μειώνοντας σημαντικά τα έξοδά τους, όφελος που γίνεται ακόμα πιο αισθητό σε αποστάσεις όπως: Αθήνα - Θεσσαλονίκη από 96€ στα 48€, Αθήνα - Καλαμάτα από 46€ στα 23€, Αθήνα - Λαμία από 32€ στα 16 €, Αθήνα - Ναύπλιο από 22€ στα 11€*. Μπείτε στη θέση τους και κάντε το ταξίδι που θέλατε!

Στην Autogas Tsopelogiannis θα βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε για να επιλέξετε το καλύτερο σύστημα για σας και το αυτοκινητό σας. Αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά μερικές από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες υγραεριοκίνησης στην Ευρώπη, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε συνδυασμό με τη μέγιστη ποιότητα.

Μόνο η Νο1 εταιρεία υγραεριοκίνησης στην Ελλάδα μπορεί να διαθέτει τα πιο δοκιμασμένα συστήματα υγραεριοκίνησης με τιμές που ξεκινούν από 13€ το μήνα, ακόμα και χωρίς πιστωτική και δώρο τον έλεγχο ΚΤΕΟ! Μόνο εδώ εξασφαλίζετε μοναδικές εγγυήσεις σε όλα τα συστήματα υγραερίου και 15 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας του κινητήρα με αποζημίωση έως 5.000€.
*οι τιμές ισχύουν για ένα συμβατικό αυτοκίνητο 1.6 lt.

Πολύ σύντομα μάλιστα, θα έχετε στη διάθεσή σας και ένα εξειδικευμένο κέντρο φροντίδας μοναδικό στην Ελλάδα, το νέο εξειδικευμένο τμήμα after sales service της εταιρείας, απόλυτα εξοπλισμένο και επανδρωμένο, για να φροντίζει εσάς και το αυτοκίνητό σας! Στις νέες εγκαταστάσεις των 1.000 τ.μ., σας περιμένουν ο πιο σύγχρονος εξοπλισμός, η πολύχρονη εμπειρία και το πλέον εξειδικευμένο προσωπικό για να συντηρήσουν αυτοκίνητα με συστήματα LPG&CNG κάθε τύπου ή μάρκας. Επιπλέον, θα είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα μηχανολογικών εργασιών για αυτοκίνητα που φέρουν συστήματα LPG&CNG.

Στην Autogas Tsopelogiannis θα βρείτε τους ειδικούς στην υγραεριοκίνηση, τους ανθρώπους που είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στον στόχο τους: να είναι πάντα δίπλα σας και να είστε πάντα κερδισμένοι.

Με τρία υπερσύγχρονα κέντρα εγκαταστάσεων και τις πιο αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας, η Autogas Tsopelogiannis προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε κάθε οδηγό που την τιμά με την εμπιστοσύνη του!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε σήμερα με το κατάστημα που σας εξυπηρετεί:

Κεντρικό Κατάστημα
Δ. Τατοϊου 101, Μεταμόρφωση
210 2835840

Κατάστημα Ελληνικού
Δ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 70, Ελληνικό
210 9626633

After Sales Service (νέο)
Δ. Τατοϊου 89, Μεταμόρφωση
210 2835840

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 2835840 & στο
http://www.tsopelogiannisautogas.gr/

Autogas Tsopelogiannis
Πάντα δίπλα σας και πάντα κερδισμένοι

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων