ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H IKEA του ομίλου FOURLIS συμμετείχε στα Business Days

H IKEA του ομίλου FOURLIS συμμετείχε στα Business Days

Η ΙΚΕΑ του ομίλου FOURLIS, συμμετείχε στα Business Days, τις εκπαιδευτικές επισκέψεις φοιτητών και αποφοίτων ανώτατων σχολών σε επιχειρήσεις, στο πλαίσιο του θεσμού «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας». Η ΙΚΕΑ παρουσίασε την επιχειρηματική ιδέα ΙΚΕΑ και πως αυτή γίνεται πραγματικότητα, μέσα από την μοναδική εταιρική της κουλτούρα και την αρμονική συνεργασία των διαφορετικών τμημάτων της.

Οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στους χώρους του καταστήματος ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο από υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας. Μέσα από τον διάλογο που έγινε είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν πως λειτουργεί καθημερινά η επιχείρηση σε όλα τα τμήματα και όλα τα επίπεδα. Με τον τρόπο αυτό μπόρεσαν να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη για το τι σημαίνει γενικότερα επιχείρηση λιανικού εμπορίου, πώς διοικείται, ποιες είναι οι απαιτήσεις για να απασχοληθεί κάποιος σε σ’ ένα συγκεκριμένο τμήμα αλλά και πως διεκπεραιώνεται η καθημερινότητα σε αυτό. Ταυτόχρονα είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρήσιμες συμβουλές για τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.

Δ Τ BUSINESS DAY ΙΚΕΑ 14 07 2015 1


Οι φοιτητές βρήκαν πολύ ενδιαφέρουσα την επίσκεψη τους στην ΙΚΕΑ αφού έμαθαν πολλά και διαφορετικά κομμάτια της εταιρείας, ενώ είχαν την ευκαιρία μέσα από τον δημιουργικό διάλογο να προτείνουν στα στελέχη «φρέσκες» δημιουργικές ιδέες.
Η ΙΚΕΑ του Ομίλου Fourlis, κάνοντας πράξη τις επιχειρηματικές της αξίες βρίσκεται πάντα κοντά στους νέους ενισχύοντας τη γνώση και την εμπειρία.

Με την ΙΚΕΑ, «Ζούμε μαζί» με τη νέα γενιά και στο περιβάλλον της επιχειρηματικότητας.

Σχετικές ειδήσεις