ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΒΕΑ και ο ΕΛΟΤ για τα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας και περιβάλλοντος

ΕΒΕΑ και ο ΕΛΟΤ για τα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας και περιβάλλοντος

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Νέες εκδόσεις προτύπων διαχείρισης ποιότητας και περιβάλλοντος» διοργανώνουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και ο Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης (ΕΛΟΤ) με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Προτύπων, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 16:30 στο Ε.Β.Ε.Α. (Ακαδημίας 7, Αίθουσα ΕΡΜΗΣ, 6ος όροφος).
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου για τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες αξιοποίησης της τυποποίησης και των προτύπων από τις ΜμΕ και ειδικότερα η παρουσίαση των νέων εκδόσεων των ευρέως χρησιμοποιουμένων προτύπων ISO 9000/9001 για διαχείριση ποιότητας και ISO 14001 για περιβαλλοντική διαχείριση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Εθνικό Σύστημα Υποδομών Ποιότητας (ΕΣΥΠ), μέσω της αυτοτελούς λειτουργικής μονάδας Τυποποίησης (ΕΛΟΤ), είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας και μέλος των διεθνών (ISO, IEC) και Ευρωπαϊκών (CEN, CENELEC) οργανισμών τυποποίησης. Με την ιδιότητά του αυτή προωθεί τη χρήση προτύπων που μπορούν να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και την ανάπτυξη της παραγωγικής της βάσης με ποιοτικό προσανατολισμό.
H είσοδος είναι ελεύθερη για όποιον θέλει να παρακολουθήσει την εκδήλωση.

Σχετικές ειδήσεις