ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανακοινώθηκε η στρατηγική συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ με τον ΕΣΑΚΕ

Ανακοινώθηκε η στρατηγική συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ με τον ΕΣΑΚΕ

Μια στρατηγική συνεργασία μεταξύ δύο ηγετών, αφετηρία της οποίας αποτελεί η προβολή του Eκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ στους αγώνες των Playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης και ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΚΜΗ, Κων/νος Ροδόπουλος.

Πρόκειται για μία win-win συνεργασία που περιλαμβάνει πολλές επιμέρους δράσεις που αφορούν τόσο στην προβολή των δραστηριοτήτων του Ομίλου ΑΚΜΗ, όσο και στην δημιουργία προϋποθέσεων για την αξιοποίηση, πρακτική εκπαίδευση και άσκηση των σπουδαστών του Ομίλου.

Στα πλαίσιά της, ο ΕΣΑΚΕ και οι ΚΑΕ-μέλη του θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν το σπουδαστικό δυναμικό του Ομίλου ΑΚΜΗ, τις γνώσεις και την εξειδίκευσή του σε πολλούς τομείς και ποικίλες δραστηριότητες οι οποίες καλύπτουν ένα ιδιαίτερα ευρύ πεδίο δράσεων και πλήθος αναγκών όλων των εμπλεκομένων.

Στην παρέμβασή του ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ επεσήμανε τη σκοπιμότητα παρόμοιων συνεργασιών τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη χαρά του ΕΣΑΚΕ να συνεργάζεται με έναν κορυφαίο Εκπαιδευτικό Όμιλο όπως εκείνο του ΑΚΜΗ και θεωρούμε ότι από αυτή τη συνεργασία θα προκύψουν οφέλη και για τις δυο πλευρές. Για τον ΕΣΑΚΕ είναι μια ευκαιρία να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο σε τομείς όπως των Social Media και της μεγαλύτερης προβολής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, κος Κωνσταντίνος Ροδόπουλος, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ επισφραγίζει την ταύτιση του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με το αθλητικό ιδεώδες και τη νεολαία που διατηρεί ψηλά το αθλητικό πνεύμα και το fair play.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ αποτελεί ηγετική δύναμη στο χώρο της Εκπαίδευσης με μεγάλες συνεργασίες που αποσκοπούν στην διεύρυνση του επαγγελματικού ορίζοντα των σπουδαστών του.